Benidorm

Benidorm, een stad in constante beweging. De stad blijft zichzelf voortdurend transformeren en opnieuw uitvinden. Dit is precies wat de stad zo levendig maakt. In het veelzijdige Benidorm kun je zelf kiezen wat voor vakantie je wilt hebben. Relaxte dagen aan het strand, check! Actieve wandelingen in pure natuur, check! Prachtige onderwaterwereld, check! Benidorm biedt je alles dat je nodig hebt om optimaal van je vakantie te genieten.

Cultuur

Ontdek de cultuur van Benidorm, met festivals en de Benidorm pride.

Eten & Drinken

Restaurants in Benidorm. Ontdek de gastronomische kant van Benidorm met onze tips

Natuur

De uitzichten in de natuur bij Benidorm zijn adembenemend. Vergeet vooral je camera niet mee te nemen.

Overnachten

Laat je inspireren door de hotel tips voor Benidorm.

Shoppen

Benidorm telt meer dan 2.000 winkels waar je heerlijk kunt winkelen. Kom shoppen!

Sport, Vrije tijd & Wellness

Je vindt in Benidorm een breed aanbod aan sportactiviteiten voor alle vakantiegangers, voor families, een groep vrienden of een koppel.

Vervoer

Ontdek de mogelijkheden om je in Benidorm te verplaatsen of om in Benidorm te komen vanaf het vliegveld.

 

 

Vakantie vieren in Benidorm

Benidorm is een populaire vakantiebestemming. Iedereen kan zich vermaken in de stad en dat zorgt voor een opgetogen sfeer. Loop door het centrum en geniet van de mensen, barretjes en winkels. Daarnaast vind je in Benidorm uitstekende gastronomie. Duik de Spaanse keuken in en geniet van rijst gerechten en verse vis, recht uit de zee. Naast luieren op het strand kun je aan de zee genieten van allerlei activiteiten zoals waterskiën en kanoën. Lekker voor de afwisseling en goed om te compenseren voor al dat lekkere eten zijn de sport faciliteiten in de stad. Een potje golf, tennis of volleybal houden je in beweging. Vervoer jezelf gezond met de fiets of huur een auto om alles van de stad en de omgeving te zien. Ook de bustoeren die je langs alle hoogtepunten brengen zijn een hoogtepunt opzicht, met interessante feitjes en informatie over alles wat je ziet onderweg. Een ding staat vast, je vakantie naar Benidorm zal niet vervelen!

benidorm-strand-wolkenkrabbers

Medische zorg in Benidorm

IMED Ziekenhuizen is een referentie in de particuliere gezondheidszorg in de regio Alicante en is erkend als beste privé-ziekenhuis van de provincie. IMED Ziekenhuizen in de regio Valencia is een perfecte bestemming voor medische reizen. IMED Ziekenhuizen is een zorggroep opgericht om een netwerk van private ziekenhuizen aan te bieden van hoge kwaliteit, met gezondheidszorg op maat met geavanceerde faciliteiten en apparatuur.

Beide ziekenhuizen, IMED Levante en IMED Elche, zijn ook acute algemene ziekenhuizen en voeren zeer ingewikkelde operaties uit en handelen met of bij een acuut voorval of met geplande procedures. Ook werken ze samen met de nationale gezondheidsdienst in programma’s om de chirurgische wachttijd te verminderen en behandelen patiënten die voor grensoverschrijdende gezondheidszorg komen dankzij de wetgeving.

Ziekenhuis in Benidorm

Voorheen bekend als Hospital de Levante. Dit ziekenhuis begon in juni 2004 met als doel het verstrekken van kwalitatief goede zorg aan de Costa Blanca. Het heeft zijn activiteiten geconsolideerd in zijn gebied van invloed en is een van de meest prestigieuze privé-ziekenhuizen in de provincie Alicante.

Ziekenhuis in Elche

IMED Elche is het eerste privé-ziekenhuis in Elche. Het biedt een scala aan hoog-niveau private gezondheidszorg in een verzorgingsgebied van bijna 600.000 mensen. Er bestaat momenteel geen vergelijkbare voorziening in dit gebied. Dit centrum heeft de best mogelijke technologische middelen voor medische professionals om hun werk in de privésector te ontwikkelen met de hoogste normen van kwaliteit in een volledig veilige klinische omgeving.

Vanuit het klinisch oogpunt, hebben beide ziekenhuizen de volgende basisdiensten te bieden aan patiënten voor een medische behandeling in het buitenland; Ziekenhuisopname, Intensive Care, Afdeling Diagnostische Beeldvorming, Spoedeisende Hulp, Laboratorium en Bloedbank, Chirurgische Ruimte (Operatiekamers).

 

 

Verkeersbureaus en VVV’s in Benidorm

Fundación Turismo de Benidorm

Plaça del Torrejo, 1
03501 Benidorm
Spanje
Telefoon: +34965851311

twitter

Neem contact op met Verkeersbureau Benidorm

Met onderstaand formulier kun je contact opnemen met dit verkeersbureau. Vermeld altijd je e-mail adres of telefoonnummer zodat er contact met je opgenomen kan worden. Abonneer je ook op de nieuwsbrief om tips te ontvangen!

  • Schrijf je vraag in het Engels.

Kaart van Benidorm

 

Logo Benidorm 2015