Green Velo route op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht

De oostelijke fietsroute Green Velo is het meest spectaculaire fietsrouteproject dat tot op heden is gerealiseerd in Polen. Het betreft ongeveer 2000 km speciaal afgebakende routes die van begin tot eind bedoeld zijn om te verrassen en te inspireren. Deze fietsroute leidt door de mooiste groene gebieden van oostelijk Polen.

Kom naar de beurs

Maak kennis met de Green Velo route op 11 februari om 14.00 uur bij de Poolse stand in de hal 4 (C74). De vertegenwoordigers van de Green Velo organisatie zullen daar een korte presentatie over de unieke en diverse karakter van de route houden.

 

ZIE OOK: Warschau, stad met twee gezichten

 

Rond 14.30 begint een spectaculaire optreden van de Poolse stuntfietser – Krystian Herba! Mis het niet! Kom en maak kans op leuke fietsgadgets en cadeautjes.

 

 

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 11 en 12 februari 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

Comments are closed.