Valentijns Markt in Kijkduin

Het is al bijna Valentijn 2017. Om deze romantische dag, samen met uw Valentijn, op de prachtige Noordzee locatie KIJKDUIN te vieren organiseert Beach Resort Kijkduin op zondag 12 februari a.s. overal sfeervolle livemuziek en een Valentijn-thema markt! Vanaf 11 uur treden Ronn van Etten en Jerry Velberg op in diverse restaurants en zorgen met toepasselijke songs voor de juiste sfeer.

Op het Deltaplein en langs de Boulevard is een exclusieve Brocante- Boeken-Kunst- Lifestyle-Streek Valentijns Markt met tientallen gepassioneerde standhouders, die u graag welkom heten. Er is voor iedereen wel iets te vinden. Ook kinderen zijn van harte welkom: in het winkelcentrum is er gelegenheid om een mooi Valentijn cadeau te knutselen. Verras deze zondag uw Valentijn in Kijkduin en maak kans op een Valentijn-arrangement: Dinerbon voor Twee met een leuk Valentijn cadeau.

 

 

Valentijn selfie-booth

Maak een leuke foto in de Valentijn selfie-booth in Kijkduin. Deel die foto direct op de Facebook pagina en vertel daar waarom juist UW Valentijn deze verrassing verdient. Zondag 12 februari wordt om 19 uur op Facebook de winnaar bekend gemaakt. Voor meer informatie over het programma van de artiesten op de website van Kijkduin BeachResort. Het arrangement wordt aangeboden door Tios Burgers en Bites en Manili Bohemian Lifestyle. Tot Kijkduin op zondag 12 februari. Toegang en Parkeren is gratis.

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.