Event- & festivalseizoen op De Pier officieel van start

De Pier luidt aankomend weekend hun nieuwe event- & festivalprogrammering in met de Handmade Market. Tijdens dit openingsevenement staan Vintage, Design, Fashion en Funky Vinyl centraal. De Handmade Market biedt exclusieve handgemaakte producten zoals Bamboo lampen, beanie mutsen, virtual reality brillen en handmade riemen van fietsbanden.

Bezoekers kunnen naast dit bijzondere productaanbod genieten van food & drinks op De Pier Foodboulevard, live muziek van o.a. DJ Maesch en DJ Ome Steef en zijn er diverse leuke activiteiten voor kinderen. De Handmade Market start zaterdag 11 februari om 11.00u en duurt tot zondag 12 februari 19.00u.

SUBTITEL

De Pier is sinds 18 juli 2015 weer open voor het publiek, nadat KondorWessels Vastgoed (VolkerWessels) en DanZep deze in oktober 2014 kochten. De vernieuwde Pier is inmiddels een ware foodboulevard, met een eigentijds en hoogwaardig aanbod van streetfood, restaurants, bars, terrassen en winkels. In november 2016 voegde De Pier daar nog eens vijf luxueuze hotelsuites (zie www.piersuites.nl) aan toe. Op De Pier zijn daarnaast het hele jaar door festivals, culturele events, Pier markets, kidsmiddagen, educatieve activiteiten en muzikale optredens. De Pier is het hele jaar open en dagelijks toegankelijk vanaf 10.00 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie zie www.pier.nl

 

 

Openingstijden Handmade Market

Zaterdag 11 februari t/m zondag 12 februari
11.00 uur tot 19.00 uur

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.