Hilton The Hague wederom beste hotel van Den Haag volgens Tripadvisor

Hilton The Hague heeft wederom de Traveler’s Choice Award van Tripadvisor gewonnen en is daarmee verkozen tot het beste hotel van Den Haag. Hilton The Hague staat dit jaar op de 8e plaats in de landelijke top 25 van Beste Luxehotels van Nederland, waar het vorig jaar nog op de 10e plaats eindigde. Het hotel in het centrum van Den Haag werd beoordeeld op basis van exceptionele service, stijl, voorzieningen en de perfecte ligging.

Discover the unexpected

Sjoerd Sybesma, General Manager van Hilton The Hague: “Wij zijn erg trots dat we dit jaar wederom door Tripadvisor zijn verkozen tot het beste hotel van Den Haag. Dat we daarnaast ook gestegen zijn in de top 10 van beste luxehotels van Nederland is de kers op de taart. ‘Discover the unexpected’ is onze missie; dat laten we in alle aspecten van het hotel terugkomen om het verblijf van al onze gasten zo goed mogelijk te laten verlopen. Hun erkenning en feedback nemen we dan ook altijd zeer ter harte. Dat we dit jaar weer de Traveler’s Choice Award in ontvangst hebben mogen nemen is een groot compliment voor het gehele team!”

 

LEES OOK DIT: TEXT

 

Over Hilton The Hague

Hilton The Hague is middenin het stadscentrum gelegen dichtbij het Centraal Station van Den Haag, waardoor er een snelle verbinding is met Rotterdam-The Hague Airport, Amsterdam Airport Schiphol en het centrum van Amsterdam, Rotterdam en Brussel. De gastenkamers van dit moderne hotel behoren tot de ruimste van de stad. Hilton The Hague beschikt over diverse vergader- en evenementenfaciliteiten; vier boardrooms, drie flexibele vergaderzalen en de grote Mesdag balzaal die 300 personen kan faciliteren.

 

 

Het hotel, met Restaurant Pearl, cocktailbar SPARK met terras aan het water en een Starbucks coffee-corner in de hotellobby, is de ideale locatie voor een evenement. Voor meer informatie: www.thehague.hilton.com

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.