Bezoekers waarderen de Tsjechische cultuur

Tsjechië herbergt vele schatten en heeft tientallen bezienswaardigheden. Deze hoeveelheid aan prachtige gebouwen en musea kunnen de Reisgraag bezoekers enorm waarderen. Blij verrast ontving CzechTourism Benelux een Reisgraag Award en bleek Tsjechië het hoogste cijfer voor cultuur onder de vakantiebestemmingen te hebben.

Tsjechië wint Reisgraag Award 2016

Tsjechië wint Reisgraag Award

Publieksprijs

Reisgraag reikt ieder jaar publieksprijzen uit aan de hand van ervaringen die zijn geschreven op www.reisgraag.nl. Deze ervaringen gaan over reisorganisaties en ook over vakantiebestemmingen. De awards die worden uitgereikt onder de bestemmingen zijn verdeeld in diverse categorieën, waaronder ‘cultuur’ en deze award heeft Tsjechië gewonnen. De Reisgraag bezoekers geven als cijfer voor de Tsjechische cultuur een 8.6. Een cijfer waar CzechTourism ontzettend trots op is. In 2015 won Tsjechië ook een Reisgraag Award, maar dan voor de mooiste bezienswaardigheden.

 

 

Vele Reisgraag bezoekers vinden vooral de hoofdstad Praag een geweldige stad met prachtige gebouwen, parken en een interessante geschiedenis. Ook over de plaatsen buiten Praag zijn de mensen zeer positief. Cesky Krumlov, Pilsen en het Boheems Paradijs met haar leuke stadjes en rotsen werden allemaal aanbevolen.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.