Ontdek de Nieuwe gids ‘Wandelen in Midden-Zweden’

Op zaterdag 11 februari reikt Paul van Bodengraven, auteur van de nieuwe wandelgids ‘Wandelen in Midden-Zweden, het eerste exemplaar uit aan Åsa Stanaway, Internationell Säljchef Turism, van de Zweedse regio Västmanland op de Fiets en Wandelbeurs in Utrecht (stand 4.C.35).

Ontwikkeling

Åsa Stanaway zorgt voor de ontwikkeling en toegankelijkheid van de Zweedse regio’s Gävleborg en Västmanland en is daarom blij met deze uitgave. “Op deze manier kunnen we met 22 rondwandelingen de mooiste bezienswaardigheden en natuurgebieden in onze regio laten zien en willen we Nederlandse wandelaars kennis laten maken met de ruige en uitgestrekte natuur van dit deel van Zweden”.

 

 

Midden-Zweden

Voor en na de uitreiking is de gids verkrijgbaar in de stand en kun je informatie krijgen over de regio Midden-Zweden. Hier ontmoeten noord en zuid elkaar. Het koudere, noordelijke klimaat ontmoet het mildere, zuidelijke weer. Hier vind je planten uit zowel koudere als warmere streken. Hier gaat het vlakke zuiden met zijn agrarische karakter over in een glooiend, bosrijk en ruiger gebied, waar je echte rust, ruimte en stilte kunt ervaren.

 

 

Wandelen in Midden-Zweden maakt het mogelijk om te genieten van de wildernis en zijn bewoners, op niet al te grote afstand van de bewoonde wereld. Hier loop je via landbouwgrond naar een vogelreservaat en wandel je vanuit een charmant vissersdorpje langs de eenzame kust naar een privé-strandje. Wandelen in Midden-Zweden biedt een combinatie van al het moois dat Zweden te bieden heeft. Een mix van natuur en cultuur, van stil en ‘druk’, van stad en wildernis, van noord en zuid, van het grote Zweedse wild tot een bezoekje aan cultureel en industrieel erfgoed dat door UNESCO op de Werelderfgoedlijst is gezet.

Tijdstip en locatie

We nodigen je van harte uit om het glas te heffen tijdens de officiële uitreiking.
Locatie: Fiets en Wandelbeurs in Utrecht (stand 4.C.35). Tijdstip: 15.30-16.00 uur.

Koop je kaarten voor de Fiets & Wandelbeurs met korting

De Fiets & Wandelbeurs is 20 en 21 februari 2016 in de Jaarbeurs in Utrecht. Ontdek het laatste nieuws op Fietsrondje.nl. Koop nu je entreekaartje met €4 korting en sla de wachtrijen voor de kassa over!

Comments are closed.