Ontdek de pop-up Club Lounge van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel

Sheraton Amsterdam Airport Hotel opent op de meest depressieve dag van het jaar, ‘Blue Monday’, een unieke lounge waar Schiphol-bezoekers kunnen genieten van het Paired-menu van Sheraton. Dit menu is speciaal ontwikkeld om onverwachte smaak sensaties te creëren.

De special clublounge van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Foto door Melody Lieftink

De special clublounge van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Foto door Melody Lieftink

Van 16 januari tot en met 18 januari is de pop-up Club Lounge geopend op Schiphol Plaza en kunnen bezoekers de exclusieve service van Sheraton Amsterdam ervaren en leuke prijzen winnen, onder het genot van een hapje en drankje.

Blue Monday

In het kader van ‘Blue Monday’ wil Sheraton Amsterdam Airport Hotel graag iets leuks doen voor Schiphol-bezoekers en hen een bijzonder ervaring bezorgen met exclusieve service, heerlijke gerechten en comfortabele zitgelegenheden. Na de complete renovatie van de Club Lounge waar VIP- en Club-gasten exclusief terecht kunnen voor onder andere een uitgebreid ontbijt, een aperitief maar ook voor een zakelijke bijeenkomst met een prachtig uitzicht over Schiphol, heeft het hotel onlangs een vernieuwde lounge geopend. De nieuwe Club Lounge biedt meer ruimte en mogelijkheden en wordt vandaag in pop-up vorm 3 dagen gepresenteerd op Schiphol Plaza.

 

 

Paired: onverwachte smaaksensaties en unieke combinaties

Het in 2015 door Sheraton wereldwijd geïntroduceerde Paired-menu wordt gekenmerkt door onverwachte combinaties van kleine gerechten en snacks met de beste wijnen, lokale bieren en dranken. Het menu is geïnspireerd op verschillende internationale keukens, tradities en de lokale cultuur. Paired wordt bij Sheraton Amsterdam geserveerd in THE GATE bar en in de onlangs gerenoveerde Club Lounge. In de pop-up Club Lounge op Schiphol kunnen bezoekers genieten van onder andere een huisgemaakte bonbon met een verrassende vulling gecombineerd met Indiaase ristretto.

 

 

Win een overnachting in een hotel naar keuze

Bezoekers van de pop-up Club Lounge kunnen door de meest originele social post te maken tot 30.000 Starpoints winnen. Dit zijn punten van het Starwood Loyaliteitsprogramma Starwood Preferred Guest (SPG) en kunnen ingewisseld worden om een gratis overnachting te boeken bij een Starwood Hotel wereldwijd.

De winnaars worden op vrijdag 20 februari 2017 bekendgemaakt door middel van een publieke post op Instagram vanaf het Sheraton Amsterdam Airport-kanaal.

Om mee te kunnen doen aan de actie wordt het volgende gevraagd:

  • Maak een originele foto van de ervaring in de pop-up Club Lounge op Schiphol Plaza
  • Volg Sheraton Amsterdam Airport op Instagram
  • Plaats het bericht tussen maandag 16 januari 2017 en donderdag 19 januari 2017
  • Deel de posts op Instagram met de hashtags #PairedPerfectly #SheratonAmsterdam
De special clublounge van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Foto door Melody Lieftink

De special clublounge van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel. Foto door Melody Lieftink

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.