Vanaf 22 oktober een kijkje in de keuken van het Amstel hotel bij MAX

Vanaf 22 oktober geeft MAX u elke zaterdag om 22.25 uur op NPO 1 letterlijk ‘een kijkje in de keuken’ van het oudste grand hotel van Nederland: het Amstel Hotel.

personeel-amstel-10

Het Amstel Hotel

In Vier seizoenen aan de Amstel volgt MAX de werknemers een jaar lang op alle belangrijke momenten in een unieke documentaire reeks.

 

 

Het Amstel Hotel, een vijfsterren monument in Nederland en ver daarbuiten. Koningen, presidenten, filmsterren en rocklegendes kiezen al 150 jaar voor een verblijf in dit oudste grand hotel van Nederland. De gasten verwachten de hoogste kwaliteit en beste service tijdens hun verblijf.

amstel-hotel-personeel

Om dit mogelijk te maken staan er 365 dagen per jaar 180 mensen klaar om van het verblijf een onvergetelijke ervaring te maken. In Vier seizoenen aan de Amstel vertellen onder anderen de directeur, conciërges, chef, hoofd reserveringen en vaste gasten over het werken en verblijven in een vijfsterrenmonument.

 

 

Over InterContinental Amstel Amsterdam

Op 26 april 2016 is het hotel gestart met het vieren van haar 150ste jubileum, precies 150 jaar na het begin van de bouw. Het hotel ontving haar eerste gasten in 1867 en wordt sindsdien geprezen om haar koninklijke uitstraling en huiselijke warmte. Bij het naderen van het hotel is het aanzicht betoverend met de imposante gevel reflecterend in de Amstel rivier. De 79 kamers en suites hebben een authentiek karakter met oppervlakten die behoren tot de grootste van Amsterdam.

amstelhotel2-1024

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.