VisitVeluwe presenteert nieuwe uitgaven op Vakantiebeurs

VisitVeluwe, de toeristische marketingorganisatie voor de Veluwe, presenteert de Veluwe deze week op de Vakantiebeurs in Utrecht binnen het nieuwe Holland Paviljoen. Naast de vele tips voor een dagje uit, weekendje weg en/of citybreak én de vele fiets- en wandelmogelijkheden zullen ook de thema’s Mondriaan tot Dutch Design en Hanzesteden worden gepresenteerd.

Dit gebeurt middels een drietal prachtige toeristische jaaruitgaven. Het betreft het inspirerende toeristisch magazine TO INSPIRE en de miniguides TO DO en TO SEE.

Vakantiebeurs

Dit jaar is er een nieuwe presentatie van Nederland als vakantiebestemming. In samenwerking met ANWB, VVV Nederland en het land van ANWB wordt een nieuw Holland Paviljoen gepresenteerd. Uit onderzoek blijkt dat twee derde van de bezoekers van de Vakantiebeurs van plan is om in het komende jaar een vakantie in Nederland te houden. Een kwart van de bezoekers die naar de Vakantiebeurs komt, zoekt informatie over de bestemmingen in Nederland.

 

 

Toeristische uitgaven

TO INSPIRE is een toeristisch lifestyle magazine dat de bezoeker met verrassende en bijzondere verhalen door de Veluwe wil gidsen en wil inspireren met een andere blik naar deze prachtige regio te kijken en deze verder te ontdekken. De miniguides TO DO en TO SEE staan boordevol praktische informatie over de must do’s en must see’s op de Veluwe. Alle uitgaven zijn bestemd voor zowel verspreiding op de toeristische beurzen in binnen- en buitenland als op de Veluwe zelf bij VVV’s, verblijfsaccommodaties, musea en attracties. De beide miniguides verschijnen behalve in het Nederlands, ook in het Engels en Duits.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.