Idaho staat in de top reisbestemmingen van 2017

Ieder jaar maakt lifestyle magazine Vogue bekend wat de meest waanzinnige droombestemmingen voor dit jaar zijn. Het Verkeersbureau van Idaho is trots dat de Amerikaanse staat Idaho op nummer 7 staat in deze top 10. Eveneens benoemt ook The New York Times de Amerikaanse staat tot ‘must-visit’ voor dit jaar.

Hoofdstad Boise

Ieder jaar tippen de redacteuren van Vogue over de mooiste vakantiebestemmingen voor het nieuwe reisjaar. De Amerikaanse staat Idaho is de enige bestemming in de Verenigde Staten die dit jaar de lijst heeft behaald. Het lifestyle magazine verwijst naar de hoofdstad Boise als een opkomende bestemming waar de bezoeker kan overnachten in hippe hotels, ambachtelijke bieren kan ontdekken en ongelooflijk goede toegang heeft tot de wijde omgeving voor outdoor activiteiten. Hier vindt de bezoeker meer dan 305 kilometer aan fiets- en wandelpaden in de Boise Foothills. Eveneens benadrukt Vogue Sun Valley. “Amerika’s eerste skiresort biedt één van de beste skipistes van de Verenigde Staten en behoudt het relaxte gevoel van een klein bergdorp”, aldus Vogue.

 

 

The New York Times roept Ketchum, Idaho uit tot bestemming die in 2017 niet gemist mag worden door de reiziger. De toonaangevende krant benoemt Ketchum in de “52 Places to Go in 2017” en geeft aan dat met nieuwe projecten de stad in 2017 koers zet naar een veelbelovende toekomst. Net voor het einde van 2016 opende The Apen Skiing Company het Limelight Hotel Ketchum, het eerste nieuwe hotel in 20 jaar in deze regio. Eveneens staat er voor 2019 een nieuwe opening op de planning. Auberge Resort opent dan een hotel met 65 kamers en 14 appartementen.

 

 

Ontdek Idaho

Idaho ligt in het noordwesten van Amerika en hoewel het één van de minder bekende bestemmingen van de Verenigde Staten is, is het een bestemming met veel potentie om meer internationale vakantiegangers aan te trekken. In de zomer is het er aangenaam warm en een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers die buiten de gebaande paden willen treden. Raften op de Snake River, kamperen in het Sawtooth National Forest of wandelen door het maanlandschap van het Craters of the Moon National Monument & Preserve. In de winter valt er sneeuw en kunnen diverse vormen van wintersport worden beoefend. Via de omliggende staten (en vanuit Canada) is Idaho uitstekend bereikbaar, zowel met het vliegtuig als met de huurauto of camper. De staat is dan ook perfect te combineren met een bezoek aan één van die omliggende staten.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.