Haagse Markt finalist in verkiezing Beste Markt van Nederland 2017

De Haagse Markt is een van de finalisten in de jaarlijkse verkiezing van Beste Markt van Nederland 2017 in de categorie ‘grote markten’ (markten met meer dan 50 ondernemers). De finalisten werden gister door de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) bekend gemaakt.

De Haagse Markt neemt het in deze categorie op tegen de zaterdagmarkt van Dordrecht en Enschede. Volgens de jury sluit het aanbod van de Haagse Markt aan bij de wens van de consument, is het een sterke markt met veel vaste klanten en heerst er een goede sfeer. Op 14 maart 2017 worden de winnaars tijdens het congres van de CVAH in Preston Palace te Almelo bekend gemaakt.

 

 

Volgens de jury wordt de verkiezing ieder jaar moeilijker vanwege het feit dat steeds meer goede markten deelnemen aan de wedstrijd. “Steeds meer goede markten nemen deel aan de verkiezing. Enerzijds om verbeterpunten in kaart te brengen, anderzijds om te laten zien wat voor fantastische markt ze hebben. En geloof ons, de finalisten zijn stuk voor stuk topmarkten”, aldus de jury. Alle finalisten worden in de komende periode nogmaals bezocht, waarbij het om de details zal gaan.

 

 

“Wij zijn bijzonder trots op deze nominatie in de verkiezing van Beste Markt van Nederland 2017. De sterke punten die de jury heeft geformuleerd voor onze nominatie onderstrepen het bijzondere karakter van onze markt: een groot en divers aanbod dat goed aansluit bij wat consumenten wensen, de vele vaste klanten die dagelijks hun weg naar de markt weten te vinden en bovenal de goede sfeer. We hopen de titel op 14 maart in de wacht te slepen”, aldus Robbie van der Veen namens de Marktkamer van de Haagse Markt.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.