De 3e editie van de Royal Christmas Fair was een groot succes

De derde editie van de Royal Christmas Fair heeft dit jaar ruim 100.000 bezoekers getrokken. Vorig jaar trok de kerstmarkt 75.000 bezoekers. Met 9 dagen lang kerstshoppen, de introductie van de Kinderkerstmarkt en de Big Christmas Sing-A-Long sloot de kerstmarkt afgelopen vrijdag op succesvolle wijze de deuren.

Jessica Mendels & Kerstman. Foto Richard Mulder

Jessica Mendels & Kerstman. Foto Richard Mulder

Vol trots

Het Lange Voorhout in het centrum van Den Haag was dit jaar het decor voor de koninklijke kerstmarkt. De 4e editie van de Royal Christmas Fair vindt volgend jaar plaats van 15 t/m 24 december op dezelfde locatie.

“We kijken vol trots terug op deze succesvolle 3e editie van de Royal Christmas Fair met maar liefst 100.000 bezoekers, een record ten opzichte van vorig waarbij we ruim 75.000 bezoekers trokken. Ondanks de nare omstandigheden in Berlijn eerder deze week, zijn de bezoekers niet weggebleven. We hebben veel mensen van buiten de stad, expats en gezinnen met kinderen mogen verwelkomen.

 

 

De Royal Christmas Fair is door de locatie op het Lange Voorhout een verbindende factor tussen ondernemers en cultuur en biedt bezoekers een prachtige wandelroute tussen o.a. het Museum Kwartier, het Hofkwartier, de Denneweg en het koninklijke Noordeinde. Volgend jaar keren we terug op deze toplocatie in het centrum van Den Haag met nog meer stands en een grotere Kinderkerstmarkt!” aldus Heino Walbroek, initiatiefnemer van de Royal Christmas Fair.

 

 

Royal Christmas Fair

De derde editie van de Royal Christmas Fair vond dit jaar plaats van 15 t/m 23 december op het Lange Voorhout in Den Haag. De kerstmarkt was dagelijks geopend van 12:00 – 21:00 uur. Naast winterse versnaperingen konden bezoekers hun kerstinkopen doen op de Royal Christmas Fair en genieten van muzikale optredens van onder meer kinderkoren, theatergroepen, ensembles, illusionisten en dansers.

kerstmarkt-den-haag

Wat is de beste kerstmarkt van 2016?

Wat is de beste kerstmarkt van 2016? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkochten ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2016.

 

[polldaddy poll=9603331]

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.