Wat is de beste kerstmarkt van 2016?

Wat is de beste kerstmarkt van 2016? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal? Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2016.

Kerstmarkt Award 2016

Tijdens de Vakantiebeurs 2017 reikt Verkeersbureaus.info samen met Kerstmarkten.nl de Kerstmarkt Award uit aan de stad met de beste kerstmarkt in Europa. Doe mee en laat jouw stem horen! Dit zijn de genomineerde bestemmingen in Duitsland, Nederland en België. Je kunt ook een andere kerstmarkt nomineren onder de poll bij het veld “Anders”.

Stem op jouw favoriete kerstmarkt

Klik op het bolletje voor jouw favoriet en druk op “Stem” om mee te doen.

 

[polldaddy poll=9603331]

 

 

De Kerstmarkt Award is een initiatief van Verkeersbureaus.info en Kerstmarkten.nl

De Kerstmarkt Award is een initiatief van Verkeersbureaus.info en Kerstmarkten.nl

Je kunt ook je familie en vrienden laten stemmen en de poll delen via Facebook. Des te groter wordt de kans dat jouw favoriete kerstmarkt winnaar wordt!

Vlnr Gert Veenhuizen (Kerststad Valkenburg), Patrick Mulder (Verkeersbureaus.info), Nicole Schurgers (VVV Zuid–Limburg) en John Wauben – (Gemeente Valkenburg aan de Geul)

De winnaar van de Kerstmarkt Award 2015: Kerststad Valkenburg. Vlnr Gert Veenhuizen (Kerststad Valkenburg), Patrick Mulder (Verkeersbureaus.info), Nicole Schurgers (VVV Zuid–Limburg) en John Wauben – (Gemeente Valkenburg aan de Geul)

 

 

 

 

Comments are closed.