Nieuw winters reis- en belevingsmagazine vanaf nu verkrijgbaar

Gisteren is in De Uithof (Den Haag) de eerste editie van WINTER magazine in winterse sferen gelanceerd. Initiatiefnemers Check-in PR en uitgeverij dORIZON Media (Meridian Travel) overhandigden het eerste exemplaar aan de speciaal genodigde gasten. ‘Met dit magazine willen we mensen inspireren en laten zien dat een winterse reisbeleving meer is dan wintersporten alleen’, aldus Eline van Nunen van Check-in PR en hoofdredacteur van WINTER. ‘Het blad bezorgt een gegarandeerde ‘witte Kerst’ dit jaar.’

v.l.n.r. Eline van Nunen - Eline Heeres - Peter de Jonge (allen Check-in PR) en Harald Kolkman (dORIZON Media) met de eerste exemplaren van het nieuwe WINTER magazine

v.l.n.r. Eline van Nunen – Eline Heeres – Peter de Jonge (allen Check-in PR) en Harald Kolkman (dORIZON Media) met de eerste exemplaren van het nieuwe WINTER magazine

WINTERse belevingen

De winter is een prachtig seizoen, zeker op plekken waar meters sneeuw zich nog elk jaar opstapelen. ‘Hoewel het in Nederland niet vaak sneeuwt, spreekt een witte wereld tot de verbeelding. Wij willen lezers laten zien dat de winter een perfect seizoen is voor bijzondere reisavonturen’, vertelt Eline Heeres, lifestyleredacteur bij WINTER. ‘In het blad lees je uiteenlopende reisverhalen; van een duik met orka’s in Canada en een sleehondenrit door Noorwegen tot een reis naar winters Chili. Winterbelevingen zijn er namelijk in alle vormen en maten.’ Verder vind je in het nieuwe magazine tips voor winterfotografie, winterkamperen en winterse fashion.

 

 

Van on- naar offline

Ook online influencers krijgen de ruimte om in het blad hun mooiste winterherinnering te delen. ‘Hoewel de wereld zich tegenwoordig vaak online afspeelt, is print nog steeds een goede manier om verhalen en foto’s te delen. Door een viertal online influencers een plek in ons blad te geven, vervaagt die grens tussen online en offline’, legt Peter de Jonge van Check-in PR uit. Zo vertelt Mirte van Dijk over haar beleving in Georgië en deelt foodblogger Kim Alstede haar favoriete winterrecept. Tijdens de feestelijke lancering mocht haar oreotaart natuurlijk niet ontbreken en konden gasten proeven van haar ultieme ‘winterbeleving’. Daarna was er tijd om zelf de sneeuw(hal) in te gaan en werd er nagepraat en opgewarmd onder het genot van een kaasfondue.

 

 

Warme reacties

De eerste reacties tijdens het intieme lanceringsevenement bij de Uithof zijn positief. ‘De winterse beleving spat ervan af. Ik krijg direct zin om een vakantie naar Lapland te boeken’, aldus een van de bezoekers. Dat het blad zo goed is ontvangen belooft veel voor de toekomst. ‘Wij kijken uit naar een volgende editie van WINTER die hopelijk eind 2017 in de winkels zal liggen’, aldus Harald Kolkman van dORIZON media. ‘Er is genoeg te beleven in de winter en dat willen Check-in PR en dORIZON media samen blijven delen.’

Van winterse fashion tot bijzondere reisverhalen in het nieuwe WINTER magazine

Van winterse fashion tot bijzondere reisverhalen in het nieuwe WINTER magazine

Verkooppunten en prijs

WINTER wordt uitgegeven onder het label Meridian Travel van uitgeverij dORIZON Media en is zowel on- als offline verkrijgbaar; via de webshop van Meridian Travel (t/m oktober 2017) en bij verschillende verkooppunten van Aldipress; o.a. AKO, Bruna, Primera, Albert Heijn, Jumbo (van januari t/m maart 2017). Kosten € 5,95.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.