De 3e editie van de Royal Christmas Fair gaat van start

Vanaf vandaag kunnen kerstliefhebbers hun hart ophalen in de Haagse binnenstad met een bezoek aan de Royal Christmas Fair. De 3e editie van de bekende kerstmarkt werd vanmiddag op feestelijke wijze geopend door wethouder Karsten Klein en de Kerstman. Met de overhandiging van de gouden sleutel was de opening van winterwonderland op het Lange Voorhout een feit. De Royal Christmas Fair vindt plaats van 15 t/m 23 december en is dagelijks geopend van 12.00 tot 21.00 uur.

Vlnr: wethouder Karsten Klein, presentatrice Jessica Mendels en de Kerstman (Foto: Richard Mulder)

Vlnr: wethouder Karsten Klein, presentatrice Jessica Mendels en de Kerstman
(Foto: Richard Mulder)

Highlights Royal Christmas Fair

De Royal Christmas Fair introduceert dit jaar de speciale ‘Kinderkerstmarkt’ op zondag 18 december met diverse kramen met kinderwaar zoals o.a nostalgische muziekdoosjes, speelgoed voor onder de boom, kerstoutfits en winterse accessoires. Er is voor kleintjes veel te beleven in dit speciale winterdorpje. Zo kunnen kinderen zich onder andere laten schminken, op de foto met Disneyprinsessen Anna en Elsa, paardrijden, meedoen met een workshop breakdance van Green Dance Studio. Naast alle activiteiten kunnen de kinderen genieten van speciale lekkernijen zoals donuts, shortbreads en crêpes. De Kinderkerstmarkt gaat om 12.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur.

 

 

Nieuw dit jaar is ook de gezellige meezingavond in de grote centrale tent van de Royal Christmas Fair ter hoogte van Bodega De Posthoorn. Op 21, 22 en 23 december kunnen bezoekers tussen 17:00 – 19:00 uur onder het genot van een glaasje glühwein bekende kerstnummers meezingen onder muzikale begeleiding van Captain Midnight.

 

 

Wat is de Royal Christmas Fair

De 3e editie van de Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van 15 t/m 23 december op het Lange Voorhout in Den Haag. De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12:00 – 21:00 uur. Naast winterse versnaperingen kunnen bezoekers hun kerstinkopen doen op de Royal Christmas Fair en genieten van muzikale optredens van onder meer kinderkoren, theatergroepen, ensembles, illusionisten en dansers. De Royal Christmas Fair is gratis toegankelijk.

Wat is de beste kerstmarkt van 2016?

Wat is de beste kerstmarkt van 2016? Waar drink je de lekkerste glühwein? Waar vind je de mooiste kerststal en verkopen ze de beste cadeaus voor onder de kerstboom? Laat het ons weten in de poll. Doe mee en kies jouw favoriet. De kerstmarkt met de meeste stemmen van het publiek wint de Kerstmarkt Award 2016.

 

[polldaddy poll=9603331]

 

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

Comments are closed.