Magische feestdagen in Las Vegas

Las Vegas omarmt de winter en de feestdagen. De hele stad is in december versierd met de mooiste kerstdecoraties en omgetoverd tot een winterwonderland; de ultieme bestemming om kerst en oud en nieuw te vieren! Want waar kan dat beter dan op een van de gaafste party-plekken ter wereld? Las Vegas pakt dit jaar uit met de meest spectaculaire kerstverlichting, enorme kerstbomen, een schaatsbaan en tal van outdoor activiteiten.

kerst-las-vegas-ring-plein-verlicht

Winterwonderland

Tijdens de decembermaand wordt de stad compleet omgetoverd tot een magische kerstwereld. Een van de hoogtepunten is de meer dan 15 meter hoge kerstboom bij Fremont Street Experience, onder de kunstmatige sterrenhemel met 12,5 miljoen lichtjes van Viva Vision. The LINQ Promenade opent dit jaar Winter PARQ waar de nieuwe kerstshow ‘Lights at the LINQ’ met live entertainment en duizenden gekleurde lichtjes te zien is. Wynn Las Vegas transformeert hun resort in een winters spektakel met 5 verschillende kerstdorpen, maar liefst 33 kerstbomen en duizenden kerststerren. Ook The Park, in april dit jaar feestelijk geopend, is tijdens de feestmaand een magisch winterwonderland met twinkelende lichtjes, ijspegels, kristallen en een kerstboom van maar liefst 20 meter hoog met 13.000 lampjes.

 

 

Daarbij worden de botanische tuinen van het wereldberoemde Bellagio Conservatory totaal omgetoverd met prachtige bloemstukken, een complete ijsberenfamilie, een nagemaakt treinstation voor de 3 meter hoge Christmas Express en speelgoedsoldaten. Het Four Season Hotel pronkt voor het 18e jaar op rij met hun populaire peperkoektentoonstelling gemaakt door banketbakker Jean-Luc Dual. Als laatste is The Palazzo Waterfall Atrium & Gardens zeker een bezoekje waard. Het atrium is volledig in kerstsfeer gebracht met bevroren kerstbomen, kerststerren en geeft iedereen dat warme kerstgevoel middenin Las Vegas.

 

 

Feestelijke activiteiten

Een ijsbaan in Las Vegas? Jazeker! The Ice Rink bij The Cosmopolitan of Las Vegas is een ijsbaan met echt ijs van bijna 400 vierkante meter en een adembenemend uitzicht over de Las Vegas Boulevard. Schaatsers kunnen zich na afloop opwarmen met typisch Amerikaanse s’mores bij het vuur. Wanneer je in Las Vegas bent is het Neon Museum een absolute aanrader! Hier leer je hoe ‘de Strip’ is ontstaan en is er een verzameling aan oude neontekens die je wellicht van oude films herkent. Tijdens de decembermaand kun je hier genieten van de mooiste kerstversieringen, warme chocolademelk, kerstliedjes én kun je op de foto met de kerstman. Liefhebbers van ballet kunnen deze maand terecht bij The Smith Center, waar onder andere The Nutcracker wordt opgevoerd door het Nevada Ballet Theater. Restaurants op en nabij de Strip hebben de meest heerlijke kerstmenu’s samengesteld vooronvergetelijke avond uit. Voor een echte witte kerst in Las Vegas moet je bij Tivoli Village zijn. Elke vrijdagavond in december nemen dansers, elfjes en acrobaten de straten van het winkelcentrum over, met als grote hoogtepunt: een heuse sneeuwbui!

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.