Hoog bezoek aan de Valkenburgse kerstmarkt

De kerstmarkt in Valkenburg mocht gisteren hoog bezoek ontvangen. De directeur van de Akense VVV/Aachen Tourist Service, Matthias Glotz en Eric Geurts, gedeputeerde Provincie Limburg brachten een bezoek aan de kerstmarkt in Valkenburg.

Valkenburg, bezoek aan gemeente kerstgrot v.l.n.r.; Eric Geurts, Jo Römling, Anya Niewerra en Matthias Glotz.

Valkenburg, bezoek aan gemeente kerstgrot v.l.n.r.;
Eric Geurts, Jo Römling, Anya Niewerra en Matthias Glotz.

Bijzonder bezoek

Bijzonder omdat de directeur van de VVV in Aken voor de eerste keer een bezoek brengt tijdens de kerstperiode aan de Geulstad. Anya Niewierra, directeur VVV Zuid-Limburg en Jo Römling van de Gemeentegrot namen de heren mee naar de oudste en grootste kerstmarkt van Valkenburg, in de Gemeentegrot aan de Cauberg. Hier werden ervaringen uitgewisseld tussen de aanpak van de kerstmarkt in Aken en de kerstmarkten in Valkenburg. De doelgroep is immers hetzelfde en de aandacht en zorg die aan de kerstmarkten wordt besteed ook.

 

 

De samenwerking krijgt in de Euregio steeds meer gestalte, er is bijvoorbeeld een flyer beschikbaar over alle te bezoeken kerstmarkten in de Euregio. Dit kan uiteindelijk voor alle partijen extra bezoek en overnachtingen opleveren omdat het gebied een breed aanbod heeft met kerst.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.