Magische Kinderkerstmarkt op het Lange Voorhout in Den Haag

De Royal Christmas Fair introduceert dit jaar de speciale ‘Kinderkerstmarkt’ op zondag 18 december. De 3e editie van de bekende kerstmarkt in Den Haag staat 1 dag compleet in het teken van kinderen

royal-christmas-fair-collage

Veel te beleven

Naast diverse leuke kramen met kinderwaar zoals o.a nostalgische muziekdoosjes, speelgoed voor onder de boom, kerstoutfits en winterse accessoires, is er veel te beleven in dit speciale winterdorpje. Zo kunnen kinderen zich onder andere laten schminken, op de foto met Disneyprinsessen Anna en Elsa, paardrijden en meedoen met een workshop breakdance van Green Dance Studio. Naast alle activiteiten kunnen de kinderen genieten van speciale lekkernijen zoals donuts, shortbreads en crêpes. De Kinderkerstmarkt gaat om 12.00 uur van start en duurt tot 17.00 uur.

 

 

“Na 2 succesvolle edities van de Royal Christmas Fair, verhuizen we dit jaar niet alleen naar een nog mooiere locatie in de Haagse binnenstad maar we voegen tevens een nieuw element toe. Op zondag 18 december introduceren wij in samenwerking met KreativEvents de speciale ‘Kinderkerstmarkt’ als onderdeel van de Royal Christmas Fair. Speciaal voor kinderen creëren we een heus winterwonderland met leuke kinderactiviteiten, muziek, lekkere hapjes, warme chocomelk en natuurlijk de Kerstman. Een compleet dagje uit voor het hele gezin!”, aldus Heino Walbroek, initiatiefnemer van de Royal Christmas Fair.

 

 

De Royal Christmas Fair

De 3e editie van de Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van 15 t/m 23 december op het Lange Voorhout in Den Haag. De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12:00 – 21:00 uur. Naast winterse versnaperingen kunnen bezoekers hun kerstinkopen doen op de Royal Christmas Fair en genieten van muzikale optredens van onder meer kinderkoren, theatergroepen, ensembles, illusionisten en dansers. De Royal Christmas Fair is gratis toegankelijk.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.