Royal Christmas Fair verhuist naar historische Lange Voorhout

Van donderdag 15 tot en met vrijdag 23 december staat het centrum van Den Haag volledig in het teken van de Royal Christmas Fair. De 3e editie van de meerdaagse kerstmarkt verhuist dit jaar naar het historische Lange Voorhout en duurt dit jaar een dag langer dan de voorgaande edities.

royal-christmas-fair-collage

Genieten van de kerst

Op de kerstmarkt kunnen bezoekers genieten van glühwein, flammkuchen, sfeerverlichting en er is allerhande kerstwaar te koop zoals winterse vachten, kaarsen en houtsnijwerk. De Royal Christmas Fair is dagelijks te bezoeken van 12:00 – 21:00 uur.

 

 

Big Christmas Sing-a-long

Nieuw dit jaar is de ‘Big Christmas Sing-a-long’ in de grote centrale tent van de Royal Christmas Fair ter hoogte van Bodega De Posthoorn. Op 21, 22 en 23 december kunnen bezoekers tussen 17:00 – 19:00 uur onder het genot van een glaasje glühwein bekende kerstnummers meezingen onder muzikale begeleiding van Captain Midnight.

 

 

Heino Walbroek, initiatiefnemer van de Royal Christmas Fair: “De 3e editie van de Royal Christmas Fair belooft weer fantastisch te worden. Het is de fraaiste meerdaagse kerstmarkt op een prachtige historische locatie. Middenin het centrum van Den Haag met al haar grootstedelijke faciliteiten op het gebied van cultuur, shoppen en eten & drinken. We verhuizen naar het Lange Voorhout waarbij er meer ruimte is voor nieuwe stands. Tevens duurt de fair dit jaar een dag langer waardoor bezoekers maar liefst 9 dagen kunnen genieten van een sfeervolle kerstmarkt met koninklijke allure!”

De gezellige Royal Christmas Fair

De 3e editie van de Royal Christmas Fair vindt dit jaar plaats van 15 t/m 23 december op het Lange Voorhout in Den Haag. De kerstmarkt is dagelijks geopend van 12:00 – 21:00 uur. Naast winterse versnaperingen kunnen bezoekers hun kerstinkopen doen op de Royal Christmas Fair en genieten van muzikale optredens van onder meer kinderkoren, theatergroepen, ensembles, illusionisten en dansers. De Royal Christmas Fair is gratis toegankelijk.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.