Kijk je op tegen kerst dit jaar

“Psst… zie jij stiekem ook een beetje op tegen Kerst? De verplichte diners, vroeg donker, kans op sneeuw nihil, kans op regen groot. Ik sla het dit jaar een keertje over en ga mijn kerstborrel halen in een bar gelegen aan een mooi zonnig zandstrand.” Secret Escapes heeft Anne. Anne staat midden in het leven, heeft een drukke baan, woont in de grote stad en vindt het heerlijk om te ontspannen in luxe hotels. Work hard, play harder. Ontvlucht net als Anne de winterse kou. Volgens Anne zijn dit de hotels met de beste bars in de beste kerststeden: New York, Londen en Parijs.

maison-souquet-paris-secret-escapes-3-1

Net als in de film: New York City

“Window-shoppen langs de prachtige kerstetalages op Fifth Avenue, brunchen in het Waldorf Astoria, de fonkelende Christmas Tree bewonderen bij Rockefeller Center en flaneren over The Highline met een coffee to go: New York City has it all! De meest spectaculaire bar voor een feestelijke cocktail vind je in The Rose Club in The Plaza, een van de bekendste hotels in de stad, aan de rand van Central Park.

 

 

Op woensdagavond geniet je hier in een red velvet setting van je classic Between the Sheets cocktail én live-jazzmuziek. Voor een cocktail with a view pak je de metro naar Williamsburg, Brooklyn. In The Ides bar in het fantastische Whyte Hotel vergaap je je aan de skyline van Manhattan tussen een hip & happening publiek”.

 

 

My cup of tea: Londen

“Tijdens een bezoek aan Londen mag een drankje in de sexy & stunning bar van het Edition Hotel niet ontbreken. Na een dag struinen over de Christmas markets, shoppen bij kerstwalhalla Harrod’s en schaatsen in Hyde Park Winter Wonderland kun je hier in The Punch Room je keuze maken uit signature punches with a twist die alle zintuigen prikkelen. Zoek een plekje bij de open haard, lay back & enjoy..”.

maison-souquet-paris-secret-escapes-2

Paris j’adore

“De lichtjesstad is misschien wel op haar mooist tijdens de kerstdagen. Vergaap je aan de 150.000 lampjes langs de Champs Elysées, de prachtige etalages van de grote warenhuizen en de sprookjesachtige straatjes in de Marais. Toch doe je er goed aan om je tijd dit keer vooral binnen door te brengen, en wel in Maison Souquet. In dit boudoir-style hotel staat la Belle Epoque centraal en ben je aan het juiste adres voor een betoverend apéritif. Kies voor een glas champagne in de goed verborgen champagnebar of reserveer een table à deux in The Bar, een van de meest spraakmakende bars van de stad. Tip: kies voor de Secrets of the Unicorn cocktail, een cocktail op basis van rode wijn met chai kruiden. Oh la la..”.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.