Haags Bloggershuis sleept zilver in de wacht bij Grand Prix Content Marketing Awards

Het Haags Bloggershuis, een gezamenlijk initiatief van Den Haag Marketing en HaagseStrandhuisjes, won tijdens de uitreiking van de Grand Prix Content Marketing Awards een zilveren award in de categorie Not For Profit. Het Haags Bloggershuis won zilver in 1 van de 4 hoofdcategorieën. “Het is een project met veel potentie, sterk op creativiteit, nichebereik en effectiviteit.

vlnr: Jeroen Struving (HaagseStrandhuisjes), Maurice Haak, Mandy Groenewegen, Mieke Smid en Marco Esser (Den Haag Marketing)

vlnr: Jeroen Struving (HaagseStrandhuisjes), Maurice Haak, Mandy Groenewegen, Mieke Smid en Marco Esser (Den Haag Marketing)

Ook getuigt het vrijgeven van de inhoudelijke kant van moed en inzicht”, aldus de jury. Het Haags bloggershuis won eerder deze week de Marketing Innovation Award. De Grand Prix zijn de prijzen voor contentmarketing waarbij de nadruk wordt gelegd op strategie en uitvoering. De feestelijke uitreiking vond donderdagavond 17 november plaats in DeFabrique te Maarssen. Uit de 190 cases werden de beste contentmarketing cases van het afgelopen jaar uit de Benelux bekend gemaakt.

 

 

Den Haag als stad aan zee. Dat wilden we via de HaagseStrandhuisjes laten zien. Bovendien zagen we in het bloggershuis de kans dit aan een breed publiek van reisliefhebbers te laten zien, ook internationaal. Wat een mooie opsteker is deze prijs voor ons net gestarte familiebedrijf.” aldus Jeroen Struving, eigenaar van HaagseStrandhuisjes.

 

 

Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: ‘Het bloggershuis is het instrument gebleken om internationaal onze kernpositionering van stad aan zee, kracht bij te zetten. Met meer dan 300 publicaties in de vorm van enthousiaste verhalen, mooie beelden, video’s en posts over Den Haag als toeristische bestemming zijn een paar miljoen mensen bereikt. Ook waren er meer dan 100.000 interacties. En de teller loopt nog steeds! Zo waren er zelfs liefdesverklaringen aan Den Haag op Facebook van bloggers. Het is mooi dat we naast de resultaten, hiermee anderen inspireren en dat onze gezamenlijke inspanningen beloond worden met een toonaangevende marketingprijs.’

Over het initiatief Haags Bloggershuis

In april 2016 opende Den Haag het eerste bloggershuis van Nederland, aan het Haagse strand van Kijkduin. Het is een speciaal strandhuis voor reisbloggers en -vloggers uit binnen- en buitenland. Daarmee was Den Haag de eerste stad in Nederland die ter promotie een huis ter beschikking stelde aan de reispers. Doel van het bloggershuis is om de positionering van stad aan zee meer kracht bij te zetten. Het bloggershuis is een gezamenlijk initiatief van Den Haag Marketing en HaagseStrandhuisjes.

Online: Haags Bloggershuis, HaagseStrandhuisjes, #thisisthehague, #thehaguebeachhouses

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.