Haags Bloggershuis genomineerd voor Grand Prix Contentmarketing Awards

Het Haags Bloggershuis van Den Haag Marketing en HaagseStrandhuisjes is genomineerd voor de Grand Prix Awards. Dat werd vanmiddag door de organisatie bekend gemaakt.

Marloes de Hogge in het Bloggershuis

Marloes de Hooge in het Bloggershuis

Grand prix

De Grand Prix zijn de prijzen voor contentmarketing waarbij de nadruk wordt gelegd op strategie, uitvoering en resultaat. Met een totaal van 190 cases kent de Grand Prix Content Marketing 2016 dit jaar een recordaantal inzendingen.

 

 

Op donderdag 17 november zullen tijdens de feestelijke uitreikingsavond in DeFabrique te Maarssen de beste contentmarketing cases van het afgelopen jaar uit de Benelux bekend gemaakt worden.

 

 

Het Bloggershuis is genomineerd in 2 categorieën

AWARDS – Not for Profit
Aan de weg timmeren voor Rijkswaterstaat
Bureau: Sabel Communicatie
Opdrachtgever: Rijkswaterstaat

Ga voor Goed Goud
Bureau: Axioma Communicatie
Opdrachtgever: Solidaridad

Haags Bloggershuis
Bureau: eigen productie – Den Haag Marketing
Opdrachtgever: Den Haag Marketing & HaagseStrandhuisjes

Beste Marketing PR Campagne
Bouwputtoerisme in Hasselt
Bureau: Zandbeek en Impuls
Opdrachtgever: Projectontwikkelaars Chateaux Real Estate en Matexi

Haags Bloggershuis
Bureau: eigen productie – Den Haag Marketing
Opdrachtgever: Den Haag Marketing & HaagseStrandhuisjes

PR-strategie Kneppelhout & Korthals
Bureau: LVB Networks
Opdrachtgever: Kneppelhout & Korthals

Het initiatief Haags Bloggershuis

In april 2016 opende Den Haag het eerste bloggershuis van Nederland, aan het Haagse strand van Kijkduin. Het is een speciaal strandhuis voor reisbloggers en -vloggers uit binnen- en buitenland. Daarmee was Den Haag de 1e stad in Nederland die ter promotie een huis ter beschikking stelde aan de reispers. Doel van het bloggershuis is om de positionering van stad aan zee meer kracht bij te zetten. Het bloggershuis is een gezamenlijk initiatief van Den Haag Marketing en HaagseStrandhuisjes.

Den Haag als stad aan zee. Dat wilden we via de HaagseStrandhuisjes laten zien. Bovendien zagen we in het bloggershuis de kans dit aan een breed publiek van reisliefhebbers te laten zien. We zijn vereerd met de nominatie! Een opsteker voor ons net gestart familiebedrijf.” aldus Jeroen Struving, eigenaar van HaagseStrandhuisjes.

Marco Esser, directeur Den Haag Marketing: ‘Het bloggershuis heeft de afgelopen maanden veel ‘blogambassadeurs’ opgeleverd voor de stad Den Haag. Met meer dan 300 publicaties in de vorm van enthousiaste verhalen, mooie beelden, video’s en posts over Den Haag als toeristische bestemming zijn een paar miljoen mensen bereikt. Ook waren er meer dan 100.000 interacties. Voor ons is het project daarom al een groot succes. Het is mooi dat onze gezamenlijke inspanningen nu ook beloond worden met een nominatie voor een marketingprijs.’

Voor meer informatie over het initiatief kunt u terecht op de volgende websites: Haags Bloggershuis en HaagseStrandhuisjes

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.