2 steden die je ideaal kan combineren tijdens een stedentrip

Onlangs is het startsein gegeven voor de najaarscampagne “two cities, one break”. Deze campagne is gericht op het promoten van een city break Tel Aviv-Jeruzalem.

2city1break-israel

Meer reisaanbiedingen

De komende tijd zullen er reclame-uitingen te zien zijn op televisie, op trein- en metrostations en in het straatbeeld. Tevens is de speciale actiewebsite van Citybreak uitgebreid met nog meer reisaanbiedingen.

 

 

Op nog geen viereneenhalf uur vliegen vanaf Nederland liggen de kosmopolitische steden Tel Aviv en Jeruzalem. Doordat Jeruzalem, met zijn eeuwenoude historie en wereldberoemde bezienswaardigheden, en de metropool Tel Aviv, met zijn brede stranden en levendig uitgaansleven, op nog geen uur rijden van elkaar liggen, zijn ze ideaal te combineren tijdens een stedentrip.

 

 

Het blijft een populaire vakantiebestemming

Israël is nog steeds een populaire vakantiebestemming voor Nederlandse reizigers. Ook is er een groot aanbod van vluchten van Nederland naar Israël, waaronder de zogeheten low cost carriers. Een reis naar Israël hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Op de website citiesbreak.com staan mooie reisaanbiedingen.

Erik Verschoof, directeur van het Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme:

“De voorjaarscampagne is zeer succesvol verlopen. Voor de huidige campagne is gekozen om ook op televisie te adverteren, zowel op de publieke omroep als op commerciële zenders. Ook zal de uiting te zien zijn op de digitale schermen op trein- en metrostation”

Gratis Citybreak-pas

Bij het boeken van een combinatiestedentrip, met twee overnachtingen in Jeruzalem en twee overnachtingen in Tel Aviv, ontvangt de reiziger een gratis citiesbreak-pas, ter waarde van €100,-. Met deze kaart krijgt men onder andere gratis entree krijgen bij het Israëlmuseum en het Tel Aviv Museum of Art, een voorstelling bijwonen van de licht- en geluidsshow bij de Toren van David en op culinaire ontdekkingstocht op de beroemde Machane Yehuda-markt in Jeruzalem en de Sarona foodhallen in Tel Aviv.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.