Ontdek de combinatiestedentrip Tel Aviv en Jeruzalem

Deze week is het startsein gegeven voor een nieuwe, Europese campagne, gericht op het promoten van een city break Tel Aviv-Jeruzalem. De speciale website citiesbreak.com, boordevol informatie en speciale reisaanbiedingen, is onlangs gelanceerd.

Een Citiesbreak in Jerusalem en Tel Aviv

Een Citiesbreak in Jerusalem en Tel Aviv

Op nog geen viereneenhalf uur vliegen vanaf Nederland liggen de kosmopolitische steden Tel Aviv en Jeruzalem.
Doordat Jeruzalem, met zijn eeuwenoude historie en wereldberoemde bezienswaardigheden, en de metropool Tel Aviv, met zijn brede stranden en levendig uitgaansleven, op nog geen uur rijden van elkaar liggen, zijn ze ideaal te combineren tijdens een stedentrip.

 

LEES OOK DIT: Roadtrip door Israël

 

Erik Verschoof, directeur van het Israëlisch Nationaal Bureau voor Toerisme: “Nederland is een van de landen waar deze Europese campagne uitgerold wordt. Er is ook voor Nederland gekozen omdat Israël nog steeds een populaire vakantiebestemming is voor Nederlandse reizigers. Ook is er een groot aanbod van vluchten van Nederland naar Israël, waaronder de zogeheten low cost carriers. Een reis naar Israël hoeft dus absoluut niet duur te zijn. Op de website citiesbreak.com staan mooie reisaanbiedingen. Zo is een stedentrip Tel Aviv-Jeruzalem al te boeken vanaf €424,-, inclusief vier overnachtingen en vlucht.”

 

 

Bij het boeken van een combinatiestedentrip, met twee overnachtingen in Jeruzalem en twee overnachtingen in Tel Aviv, ontvangt de reiziger een gratis citiesbreak-pas, ter waarde van €100,-. Met deze kaart kan men onder andere gratis entree krijgen bij het Israëlmuseum en het Tel Aviv Museum of Art, een voorstelling bijwonen van de licht- en geluidsshow bij de Toren van David en op culinaire ontdekkingstocht op de beroemde Machane Yehuda-markt in Jeruzalem en de Sarona foodhallen in Tel Aviv.

De Europese campagne, met een budget van tien miljoen Euro, zal ook in het najaar gepromoot worden.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.