Nederlandse reiziger zoekt vooral Nederlandstalige reisinformatie

In hun zoektocht naar betrouwbare informatie over bestemmingen blijkt dat reizigers vooral Nederlandstalige bronnen bezoeken. Onderzoek van Phocuswright toont aan dat gebruiksgemak en reisinformatie in de eigen taal de hoogst scorende factoren zijn voor het bezoeken van een website. In het grote aanbod van websites en reisblogs, is het voor consumenten lastig te bepalen of informatie up to date en te vertrouwen is. Het laatste dat men wil is dat het leuke tentje dat op een blog genoemd werd alweer dicht blijkt te zijn. Bovendien zijn veel officiële websites niet in het Nederlands.

De Inside Travel Guide van New York City met tips van TV presentator Fred van Eijk

De Inside Travel Guide van New York City met tips van TV presentator Fred van Eijk

Betrouwbare bron

Verkeersbureaus.info is een betrouwbare bron voor steeds meer Nederlandse en Belgische reizigers. Dit blijkt uit het feit dat de Vlamingen de website steeds beter weten te vinden. Waar voorheen veel reizigers de website gebruikten bij hun reisvoorbereiding, is www.verkeersbureaus.info nu ook populair op de vakantiebestemming. Opvallend daarbij is dat Nederlanders vooral Nederlandse zoektermen gebruiken. De trend is dat steeds meer vakantiegangers vanaf hun iPad op camping of hotelkamer reisinformatie zoeken. Dit zorgt voor meer Nederlandstalige bezoekers vanuit het buitenland. Het aandeel mobiele website bezoekers is met 29% gestegen ten opzichte van vorig jaar.

 

 

Vorige maand heeft Verkeersbureaus.info de eerste Inside Travel Guides uitgegeven. Deze reisgidsen voor iPad en iPhone zorgen ervoor dat vakantiegangers altijd een inspiratiebron bij de hand hebben. De Inside Travel Guide is zowel voor als tijdens de vakantie gratis te downloaden. De lijst met accommodaties, hotspots, restaurants en bezienswaardigheden is samengesteld door de eigen redactie. Door bloggers, locals en de bestemmingen is dit aangevuld met actuele thema’s.

 

 

Bestemmingen

De Inside Travel Guides zijn op dit moment beschikbaar voor de populaire bestemmingen New York City, Minneapolis, Bangkok en Girona. Deze maand worden Barcelona, Madrid, Londen en San Francisco toegevoegd. De reisgidsen zijn gratis te downloaden op de website www.verkeersbureaus.info of te koop in de officiële Apple iBooks Store.

Over Verkeersbureaus.info

Verkeersbureaus.info is de reisinspiratie website voor Nederlandstalige reizigers. De missie van Verkeersbureaus.info is om bezoekers te voorzien van betrouwbare informatie. Jaarlijks inspireert het platform meer dan 3,6 miljoen reizigers via de website, social media, nieuwsbrieven en de Inside Travel Guides.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.