Logeren dichtbij de leukste kerstmarkten

De kerst lijkt nog ver weg, maar de eerste kerstmarkten worden al opgetuigd. De kerstverlichting wordt van zolder gehaald en de glühwein opgewarmd.

Kaltenbach in Oostenrijk

Kaltenbach in Oostenrijk

Knusse kerstmarkten

Wat is er lekkerder dan overdag struinen over knusse kerstmarkten en ’s avonds bijkomen in een ruim en comfortabel vakantiehuis? Online vakantiehuizenportal CASAMUNDO heeft een groot aanbod accommodaties in de buurt van gezellige Christmas Fairs. Denk aan de jaarlijkse markten in Wenen, Luik en Innsbruck: voor iedere kerstliefhebber is er een geschikte accommodatie.

 

 

Kerst is een tijd van gezellig samen zijn en waar kan dit beter dan tijdens een verblijf in een vakantiehuis dichtbij gezellige kerstmarkten? Met je naasten genieten van lange avonden in een knus appartement of een ruim vakantiehuis met de kerstverlichting van de markt op de achtergrond. Vertoeven in het stadscentrum van Wenen met de kraampjes op loopafstand of genieten van de kerstsfeer in de buurt van Luik.

 

 

Middenin het hart van Kerstmis

In en rondom het centrum van Wenen worden meerdere kerstmarkten georganiseerd. Bewonder de mooi verlichte straten vanuit het raam van de accommodatie. Gezellig met het hele gezin of gewoon romantisch met z’n tweetjes, er zijn zowel grote als kleine centraal gelegen stadsappartementen beschikbaar.

Wenen in Oostenrijk

Wenen in Oostenrijk

Rust en gezelligheid

De kerstmarkt willen bezoeken, maar liever de drukte van de stad achter je laten? Ook net buiten een stadscentrum zijn er tal van vakantiehuizen waar je kan genieten van sfeervolle kerstavonden. Denk bijvoorbeeld aan een romantisch slot in de verrassende omgeving van Froidthier, op 25 minuten rijden van de oudste kerstmarkt van België in Luik. Of toch liever overnachten in een mooi vakantiehuis met sauna in Kaltenbach? Vanaf daar rijd je binnen drie kwartier naar de idyllische kerstkraampjes van Innsbruck. Rust en gezelligheid binnen handbereik.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.