Stand-up comedian Howard Komproe viert Sint Maarten op St. Maarten

Stand-up comedian Howard Komproe treedt binnenkort op in Philipsburg op St. Maarten. Op 11 november, de nationale dag van het Caribische eiland, trakteert hij het publiek op een hilarische avond.

howard-komproe

Fête de la Cuisine

De van oorsprong Surinaamse Komproe treedt op tijdens Fête de la Cuisine. Het culinaire festival wordt van 6 tot en met 13 november voor de 10e keer georganiseerd op St. Maarten. Het festival staat bekend om de gastronomische activiteiten, waarbij lokale én 4 Nederlandse Michelin chefs gasten introduceren aan culinair St. Maarten. Tussen de diners en proeverijen door kunnen gasten genieten van de Caribische sfeer en de vele bezienswaardigheden op het eiland.

 

 

Zelf houdt Komproe van lekker eten en koken is een van zijn passies. In zijn voorbije jaren heeft Howard onder anderen opgetreden met Murth Mossel, Roué Verveer en Jandino Asporaat als Caribbean Combo. Ook heeft hij stand-upcomedianshows gegeven op de ABC-eilanden. Nu komt hij naar St. Maarten met een avondvullende show vol golden oldies en nieuw materiaal.

 

 

Iedereen die op St. Maarten is, kan Komproe met zijn show zien op 11 november om 20.00 uur in The Philipsburg Cultural and Community Center op Back Street 50. Entree voor de show is $20. Kaarten zijn verkrijgbaar bij Van Dorp.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.