Ontdek in 2017 Portland en Oregon bij het nieuwe Wie is de Mol

Vandaag is door de AVROTROS bekend gemaakt wie de kandidaten zijn van komend seizoen Wie is de Mol? (WIDM) en waar het spel zich afspeelt: Portland, Oregon (USA). De verkeersbureaus van Portland en Oregon zijn vereerd met deze keuze en verheugen zich op de televisieafleveringen. Vanaf zaterdag 7 januari 2017 zendt NPO1 in een 10-wekelijkse serie WIDM uit om 20:30 uur. Deze bestemming in de Pacific Northwest biedt een spectaculaire setting voor weer een spannend seizoen WIDM.

oregon-kust-foto-larry-geddis

De kandidaten die afgereisd zijn naar Oregon zijn: Jochem van Gelder, Sanne Wallis de Vries, Roos Schlikker, Imanuelle Grives, Sigrid ten Napel, Jeroen Kijk in de Vegte, Thomas Cammaert, Vincent Vianen, Diederik Jekel en Yvonne Coldeweijer. Het programma wordt ook dit jaar weer gepresenteerd door Art Rooijakkers. De komende maanden zal blijken hoe de kandidaten de bestemming hebben ervaren.

 

 

Dit wordt het 17e seizoen van WIDM. De Verenigde Staten stonden al lang op het verlanglijstje van WIDM, dit is de eerste keer dat WIDM er een seizoen heeft opgenomen. Portland en Oregon passen goed bij het programma; de stad heeft een alternatieve vibe met levendige wijken, spectaculaire uitzichten, ‘s werelds grootste onafhankelijke boekenwinkel en Portland is de gateway naar de veelzijdige natuur en activiteiten die de staat Oregon te bieden heeft. Hier vind je veel natuurschoon, outdoor mogelijkheden, cowboycultuur en Native American erfgoed. Het is nog een stukje onbevlekt en onontdekt Amerika, echter Portland is een bestemming in opkomst.

auto-weg-uitzicht-blauw-bergen

 

 

Jeff Miller, CEO van Travel Portland: “We zijn zeer vereerd dat WIDM 2017 plaatsvindt in Portland en Oregon! We kijken uit naar de beelden van onze mooie en diverse stad, met haar culturele aanbod, natuurwonderen en bereikbaarheid naar alle prachtige attracties die de gehele staat te bieden heeft. Wij hopen dat dit televisieprogramma Nederlandse reizigers inspireert en dat Portland en Oregon op vele vakantieverlanglijstjes wordt gezet. Wij heten ze van harte welkom.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.