Bekijk de grote promotie gelanceerd door Japan over de Europese markt

Als onderdeel van het project “Visit Japan” heeft de Japan National Tourism Organization (JNTO) op 7 november in 15 Europese landen een grootschalige campagne gelanceerd: “Japan – Where tradition meets the future”. Een interactieve film inspireert en informeert de reiziger.

japan-logo-rotsen-water

Traditie en innovatie komen samen

Het achterliggende idee van de campagne is ‘traditie’ en ‘innovatie’ samen te laten komen, twee woorden waarmee Japan door consumenten veelvuldig geassocieerd wordt. De Japanse identiteit en authenticiteit worden samen gebracht in een creatieve promotiefilm. De productie was in handen van de Duitse filmmaker Vincent Urban, die al eerder de meer dan twee miljoen keer afgespeelde film “In Japan – 2015” produceerde. In de nieuwe film van drie minuten wordt de kijker meegenomen naar de prachtige landschappen en steden van Japan, zoals Tokyo, Kyoto en Kumano. De film wordt getoond op een speciale website in een interactieve vorm, die het voor de kijkers mogelijk maakt gedetailleerde informatie te krijgen door op een scène te klikken.

 

 

De film: mix van architectuur, cultuur en natuur

In 45 scènes worden de contrasterende charmes van Japan getoond. De film begint in het moderne Japan, met de Tokyo Skytree en de Tokyo Tower. Vervolgens brengt de film je naar de majestueuze Dorokyo kloof in Wakayama, de imposante Big Boeddha hal in de Todaiji tempel in Nara, een videohal in Akihabara, een robot uit het National Museum van Opkomende Wetenschap en Innovatie (Miraikan) en naar tradities als theeceremonies en boogschieten. Eveneens is er gebruik gemaakt van drones om de schilderachtige landschappen van Japan op een prachtige manier te tonen.

 

 

Om de reiziger tegelijkertijd te inspireren én te informeren is er een dynamisch element aan de film toegevoegd. Zodra de kijker een interessante scène ziet, kan hij de film onderbreken. Er verschijnt dan gedetailleerde informatie over dat onderwerp op het scherm.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.