WOW Air gaat vanaf nu ook vliegen op Brussel

WOW air sluit steeds meer steden aan op haar snelgroeiende routenetwerk. Vanaf vrijdag 2 juni 2017 zal WOW air 4 keer per week vanaf Brussel naar Reykjavik vliegen.

wow-air-takeoff

Perfecte aansluiting

De vluchten bieden een perfecte aansluiting op connecting flights naar de oostkust van de Verenigde Staten en Canada. Vluchten van Brussel naar Reykjavik kunnen worden geboekt vanaf €59,99 enkele reis.

 

 

Vanuit Brussel worden het hele jaar door 4 directe vluchten per week aangeboden naar IJsland; op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. De vluchten duren iets langer dan 3 uur en worden uitgevoerd met een Airbus A320 of een A321. De Airbus A321 beschikt over 200 stoelen, de A320 is iets kleiner met 174 stoelen. De vlucht vanuit Reykjavik naar Brussel komt om 11:35 uur aan en zal om 12:25 uur weer richting IJsland vertrekken.

 

 

Skúli Mogensen, CEO en eigenaar van luchtvaartmaatschappij WOW air, over de toevoeging van Brussel aan het netwerk: “WOW air is één van de snelstgroeiende airlines in Europa. We zijn blij dat we vanaf 2 juni 2017 ook België toe kunnen voegen aan ons altijd groeiende netwerk aan beide kanten van de Atlantische Oceaan.”

Vlieg voor weinig

Tickets vanaf Brussel naar Reykjavik kunnen bij WOW air geboekt worden vanaf €59,99 voor een enkele reis. Voor vluchten naar Boston, Washington D.C., New York, Montreal en Toronto geldt een vanafprijs van €149,99 voor een enkele reis. Los Angeles, San Francisco en Miami zijn beschikbaar vanaf €179,99 op basis van een enkele reis.

Doorvliegen naar Noord-Amerika

Het vluchtschema van WOW air maakt de Verenigde Staten en Canada een stuk beter en voordeliger bereikbaar voor de Belgische reiziger door een uitstekende aansluiting op de vluchten vanaf Reykjavik naar de Oostkust: New York, Boston, Montreal, Toronto, Washington D.C. en Miami. Voor vluchten naar Los Angeles en San Francisco kan gebruik worden gemaakt van de WOW air stop-over, waarbij het mogelijk is om IJsland te ontdekken alvorens zonder extra ticketkosten door te vliegen naar de Noord-Amerikaanse Westkust.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.