WOW AIR dagelijks naar Amsterdam tijdens winter dienstregeling

1 september 2016 – WOW air breidt, als onderdeel van de winterdienstregeling, het aantal vluchten naar Amsterdam uit en zal ook in deze periode dagelijks op luchthaven Schiphol landen. Ook naar Noord Amerika worden deze winter meer vluchten vanaf Reykjavik ingezet. Met deze uitbreiding wordt Amsterdam één van de belangrijkste Europese bestemmingen binnen het netwerk van WOW air.

plane-takeoff

Wat houd de uitbreiding in het kort in?

In de winter van 2015 vloog de IJslandse low-cost airline slechts twee keer per week van Amsterdam naar Reykjavik. Met de uitbreiding van vijf extra vluchten laat WOW air zien veel vertrouwen te hebben in Amsterdam voor het komende winterseizoen. Naast Amsterdam zijn er meer bestemmingen waar WOW air frequenter naartoe zal gaan vliegen komende maanden. Dublin krijgt vijf wekelijkse vluchten, Berlijn gaat naar zes wekelijkse vluchten en Parijs en Kopenhagen krijgen net als Amsterdam dit jaar een dagelijkse verbinding tijdens de wintermaanden. Londen blijft de belangrijkste bestemming voor WOW air met 11-14 wekelijkse vluchten naar IJsland.

 

 

WOW air groeit hard deze winter

Deze winter worden er ook nieuwe bestemmingen aan het WOW netwerk toegevoegd. Binnen Europa zijn dit Stockholm Arlanda, Bristol, Edinburgh, Barcelona en Frankfurt. Voor Amerika is dé absolute nieuwkomer deze winter New York City met een dagelijkse verbinding naar Reykjavik. De voordelige trans-Atlantische vluchten van WOW air zijn een groot succes. De reeds bestaande bestemmingen binnen Amerika en Canada zijn deze winter goed bereikbaar. Boston en Washington krijgen een dagelijkse vlucht toegewezen en ook de Amerikaanse westkust, San Francisco en Los Angeles, zijn goed bereikbaar met gemiddeld vier vluchten per week.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.