Must-sees voor de echte politiekliefhebbers

De uitslag van de spannende Amerikaanse Presidentsverkiezing nadert. Voor wie dit grootste spektakel tussen Hillary en Trump op de voet volgt, heeft accommodatie-expert Hotels.com™ een aantal must-see bestemmingen met een politiek verleden geselecteerd.

Trumptower in Chicago foto: Choose Chicago

Trumptower in Chicago foto: Choose Chicago

Het Witte Huis

Amerika biedt namelijk een verscheidenheid aan dingen om te zien en te doen voor politiekliefhebbers, van het Witte Huis in Washington tot de heilige gangen van Harvard in Boston.

 

 

Boston

Boston is de stad van 1 van de bekendste politieke families, The Kennedys. Kennedy fans kunnen alles over deze familie te weten komen in het John F. Kennedy Presidential Library and Museum. Hier zie je persoonlijke eigendommen van President Kennedy, maar ook een uitgebreide jurkencollectie van Jacqueline Kennedy van toen zij in het Witte Huis woonde. Kennedy is afgestudeerd aan Harvard en een wandeling – met of zonder gids – door de groene omgeving van 1 van ’s werelds bekendste universiteiten is dan ook onontkoombaar voor politiekliefhebbers. Bij een meerdaags verblijf in Boston is een ritje naar Hyannis Port in Cape Cod een mooie ervaring. Dit is de favoriete zomerbestemming van de Kennedy’s, waar je in het John F. Kennedy Hyannis Museum de originele vakantiekiekjes van de familie tussen 1934 en 1963 kunt bewonderen. Moe van de rijke geschiedenis van Boston? Verblijf in het luxe The Liberty Hotel Boston, wat voorheen een stadsgevangenis was.

228033-harvard-82a39e-original-1477301101

 

 

Washington D.C.

In de stad waar alle moderne Amerikaanse politici wonen, kun je naar hartenlust in het politieke verleden van de States duiken. Begin bij 1600 Pennsylvania Ave om het Witte Huis te bewonderen. Een bezoek aan Washington is niet compleet zonder een bezoekje aan het huis waar alle U.S. Presidents gewoond hebben sinds John Adams in 1800. Ook de Lincoln Memorial in West Potomac Park is de moeite waard. Toegang tot het grote, witte standbeeld van Abraham Lincoln is gratis. Vanuit het park neem je gemakkelijk de tourbus naar Arlington National Cemetery, waar een gids je langs de graven van president JFK en de Onbekende Soldaat brengt. De wissel van de wacht bij het graf van de president is een populair onderdeel van een bezoekje aan de begraafplaats. ’s Winters gebeurt dit eens in het uur en in de zomermaanden zelfs 1 keer per half uur. Je slaapt heerlijk in het Hotel Palomar Washington DC, om de hoek van de Dupont Circle, de Embassy Row en de Philips Gallery. Begin de dag met het laatste verkiezingsnieuws uit de gratis kranten en koffie in de lobby van het hotel.

228029-witte-huis-bdfb10-original-1477301097

Philadelphia

Philadelphia is de geboorteplaats van de Amerikaanse democratie – deze bestemming mag je dus absoluut niet missen! In de Independence Hall zijn de United States Declaratie én de Constitutie aangenomen. Je kunt deze historische plek elke dag bezoeken met een gids, behalve op Christmas Day. Ook de Liberty Bell is een populaire attractie van Philly. De inscriptie “Proclaim Liberty Throughout All the Land Unto All the Inhabitants thereof” is een iconisch symbool van de Amerikaanse vrijheid. Je kun de bel bezoeken in de Liberty Bell Centre in Independence National Historical Park. In downtown Philadelphia staat het Hyatt at The Bellevue, waar je vanaf het dakterras presidentieel kan uitkijken over de stad naar de grote bezienswaardigheden, die allen op loopafstand liggen.

228026-liberty-bell-f40ae8-original-1477301096-1

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.