Shop till you drop: de vijf beste outlet shopping malls van Amerika

Met de Amsterdamse FashionWeek voor de deur is het hoog tijd om op jacht te gaan naar de prachtigste designeroutfits tegen bodemprijzen. De beste koopjes scoor je natuurlijk in één van de immense outlets, waar je tot wel 75% kunt besparen op bekende modemerken. Hotels.com™ heeft een selectie gemaakt van de beste outlet shopping malls in Amerika, zodat jij voor een lage prijs kunt genieten van jouw verdiende portie luxe.

Woodbury Common Premium Outlets, New York

Woodbury Common Premium Outlets, New York

Woodbury Common Premium Outlets, New York

Geen shopping trip naar New York is compleet zonder een bezoekje aan Woodbury Common. Op slechts één uur rijden van New York City kun je naar hartenlust shoppen in één van de 220 winkels, waaronder Michael Kors, Burberry, Coach en Ralph Lauren. Het is een waar shoppingparadijs voor merkenliefhebbers. Ook als je houdt van een lekker hapje tussendoor, ben je hier aan het juiste en adres. Oh, een er is gratis WiFi, zodat je je vrienden thuis op de hoogte kunt houden van jouw fantastische aankopen. Bussen van Manhattan naar Woodbury Common vertrekken dagelijks op regelmatige tijdstippen tegen een retourprijs van $42 voor volwassenen en $21 voor kinderen.

 

 

Wrentham Village Premium Outlets, Wrentham, Massachusetts

De stad Wrentham is de trotste eigenaar van het grootste outdoor winkelcentrum van Nieuw-Engeland. Vanuit Boston ben je in 45 minuten met de bus in deze outlet shopping mall, waar 170 winkels je toelachen. Ben je op zoek naar een echte Kate Spade, Burberry of Calvin Klein? Of wat dacht je van iets van de Amerikaanse warenhuizen Barneys of Bloomingdales? En scoor je dan ook meteen iets van de draagbare merken Banana Republic, J Crew of Gap? Wrentham Village is the place to be. Tip: ben je van plan om veel te kopen? Huur een locker zodat je je handen vrij hebt om nóg meer koopjes mee te nemen. Bussen vertrekken geregeld van Boston en een kaartje kost $45.

 

 

Las Vegas Premium Outlets, Las Vegas, Nevada

Ze zeggen dat alles groter is in Vegas en de Stad der Zonden zal je ook op het gebied van shoppen niet teleurstellen. Las Vegas heeft namelijk twee winkelcentra, die gemakkelijk te bereiken zijn vanaf de strip. 175 designwinkels, waaronder Saks Fifth Avenue, Coach, Tory Burch, Neiman Marcus en TAG Heuer, zijn slechts een taxiritje weg in North Premium Outlets. Verwen jezelf na het winkelen met een heerlijk stukje taart bij The Cheesecake Factory. Nog niet uitgeshopt? Probeer het dan eens in één van de 145 winkels van South Premium Outlets en koop merken als Polo Ralph Lauren, Converse, Fossil, Guess en Tommy Hilfiger tegen heerlijk lage prijzen. In de zomermaanden ontvlucht je de warme woestijn in deze twee verkoelende winkelcentra.

Fashion Outlets, Niagara Falls, New York

Bij Niagara Falls denk je misschien eerder aan romantische tripjes in plaats van intensief shoppen. Think again! De Fashion Outlets van Niagara Falls biedt onderdak aan meer dan 200 winkels met dagelijks kortingen tot 75% op merken als Forever 21, Reebok, Disney, Cole Haan, Barbour en DKNY. Als je van plan bent de nieuwe garderobe hier aan te schaffen, plan dan vooruit. Bij de entree zijn uitgeprinte plattegronden beschikbaar, dus stippel je route alvast uit om het meeste uit je shoppingtijd te halen.

Lake Buena Vista Factory Stores, Orlando, Florida

De magie van het nabij gelegen Disney World rijkt tot in je kledingkast; Lake Buena Vista Factory Stores is Florida’s best bewaarde geheim. Dit Mekka voor de echte shoppers heeft merken, zoals Old Navy, Calvin Klein, Nine West, Nike en G by Guess. Er is een gratis shuttlebus van en naar een aantal hotels in de omgeving van Orlando. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij spelen in de speeltuin en je kunt ze met een gerust hart meenemen naar het familierestaurant. Tip! Voor de echte koopjesjagers zijn extra kortingsvouchers beschikbaar op de website. Een kwestie van opzoeken en uitprinten voordat je aan je dagje shoppen begint.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.