Ontdek de Top 3 populairste wandelroutes van Zuid-Limburg

De in september gelanceerde 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen blijkt een doorslaand succes te zijn. De grootschalige campagne overtreft de verwachtingen.

bossen-reflectie-plas-water

In de korte tijd dat deze route bestaat is deze inmiddels beland in de top 3 van populairste wandelroutes van Zuid-Limburg en is de route gedurende de eerste maand ruim 2.500 keer gedownload. Tevens is de 1ste druk van de brochure met een oplage van 5.000 stuks volledig uitgegeven en is men toe aan een herdruk. Dit blijkt uit de statistieken.

 

 

De gouden wandelroute, digitaal en in brochure

VVV Zuid-Limburg werkt op hun site voor routestructuren met een digitaal systeem ‘routeyou’. Regelmatig past VVV Zuid-Limburg de top drie favoriete routes aan op basis van de populariteit van de routes.

 

 

De 5 sterren wandelroute door de Schinveldse Bossen, welke inmiddels dus behoort tot de drie favoriete routes van Zuid-Limburg, is ontwikkeld om de bezoekers kennis te laten maken met de Schinveldse Bossen: het grootste aaneengesloten bosgebied van Zuid-Limburg. De route is goed bewegwijzerd middels paaltjes en eenvoudig herkenbaar aan de 5 gouden sterren op de paaltjes. Voor een plattegrond en achtergrondinformatie over de Schinveldse Bossen is de wandelroute zowel digitaal als in een gratis brochure te verkrijgen. De brochure is verkrijgbaar bij de VVV Limburg Winkels, Servicepunten en diverse horecagelegenheden in Schinveld.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.