Museumnacht in het Haags Historisch Museum

Tijdens de Museumnacht Den Haag op zaterdag 29 oktober organiseert het Haags Historisch Museum een gevarieerd avondprogramma. Tijdens de Haagse pubquiz, blind tasting en de optredens van coverband Nouked ontdekken bezoekers wat typisch Haags is.

tourist-tram-den-haag

Typisch Haags

Wat is nu echt typisch Haags en wat niet? Tijdens de Museumnacht Den Haag laat het Haags Historisch Museum de bezoekers dit op verschillende manieren ontdekken.

 

 

Zo zijn er pubquizzen met RTL-presentator Dennis Weening en cabaretier Marcel Verreck, kunnen bezoekers Haagse specialiteiten proeven tijdens de blind tasting of op de foto gaan in de Doe-het-Selfiebox. Coverband Nouked zal tijdens hun optredens bekende hits van Anouk spelen. Ook is er de hele avond een bar in het museum.

 

 

Tickets

Tickets voor de Museumnacht kosten €15 en zijn (ook op de avond zelf) te koop bij de kassa van het Haags Historisch Museum of via de website van museumnacht Den Haag.

Museumnacht Den Haag

Museumnacht Den Haag vindt plaats op zaterdag 29 oktober van 20.00 tot 01.00 uur met een knallende opening in de Electriciteitsfabriek om 19.30 uur. Zo’n 37 culturele instellingen in Den Haag en Voorburg zetten hun deuren open voor culturele nachtbrakers en presenteren een programma met als thema Echt Nep.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.