Lions Dive & Beach Resort klaar voor KLM Curaçao Marathon

Op zondag 27 november vindt de 3e editie plaats van de KLM Curaçao Marathon, in Willemstad (Curaçao). Dit hardloopevenement is voor jong en oud en zowel de start als de finish zijn op het prachtige strand van Lions Dive & Beach Resort.

klm-curacao-marathon

Official Start & Finish

Het hotel mag zich ook voor deze editie weer het ‘Official Start & Finish’ hotel noemen. Niet alleen voor hardlopers is dit hét evenement van Curaçao, maar ook voor supporters is er van alles te beleven.

 

 

Voor iedereen die mee wil doen aan de KLM Curaçao Marathon is er een geschikte afstand beschikbaar: 5 km ‘walk or Run’, 10 km ‘walk or Run’, halve marathon, hele marathon (ook in duo mogelijk) of 10,5 km trail. Het evenement verwacht weer deelnemers van over de hele wereld. Alle faciliteiten die de hardlopers en supporters nodig hebben, zijn te vinden bij Lions Dive.

 

 

In het teken

In aanloop naar de KLM Curaçao Marathon, en op de dag zelf, staat het resort in het teken van de hardloper en de te rennen afstand, zoals:

  • Iedere deelnemer die binnen Lions Dive verblijft, krijgt een sportief presentje.
  • Vrijdagavond is er een ontspannende filmavond op het strand bij Chill Beach Bar.
  • Zaterdagavond is er een pasta-party met masterchef, en marathonloper, Pascal Jalhay bij restaurant Piazza.
  • Het ontbijt is afgestemd op de sportprestatie die wordt geleverd en is al beschikbaar vanaf 1.30 uur.
  • En wat dacht je van de swingende afterparty die na afloop op het strand wordt gehouden?

Goed nieuws

Lions Dive heeft nog enkele appartementen en suites vrij. Hardlopers kunnen hun verblijf op Curaçao verlengen in een van deze units. Neem familie en vrienden mee en de bestemming en accommodatie staan garant voor een aangename vakantie. Meer informatie over Lions Dive & Beach Resort Curaçao vind je op de website van Lions Dive & Beach Resort.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.