KLM gaat vliegen op Minneapolis

KLM voegt weer een nieuwe internationale bestemming toe aan haar netwerk. Vanaf 27 maart 2017 gaat KLM 3 keer per week op maandag, woensdag en zaterdag vliegen op Minneapolis.

city-skyline

Nieuwe KLM vluchten

De nieuwe KLM vluchten zijn een toevoeging op de 3 dagelijkse vluchten tussen Amsterdam en Minneapolis, die uitgevoerd worden door Delta Air Lines, Air France KLM’s Trans-Atlantische joint venture partner.

 

 

KLM pakt door in het verder uitbreiden van haar netwerk. Deze toevoeging biedt niet alleen reizigers met eindbestemming Minneapolis meer mogelijkheden, maar door de codesharing overeenkomst met Delta Air Lines, kan KLM met deze nieuwe route meer dan 60 aansluitende Noord-Amerikaanse bestemmingen aan haar klanten aanbieden.”

“Dit onderstreept de kracht van de Noord Atlantische joint venture tussen Air France, KLM, Alitalia en Delta Air Lines” aldus Pieter Elbers, president-directeur bij KLM.

 

 

De KLM vluchten zullen vanuit Amsterdam om 9.35 uur vertrekken om vervolgens om 11.20 (lokale tijd) aan te komen in Minneapolis. De terugvlucht zal vertrekken om 14.50 uur (lokale tijd) en de volgende dag om 05.50 uur arriveren in Amsterdam. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus 330-200 met aan boord 18 stoelen in World Business Class, 35 stoelen in Economy Comfort en 214 in Economy Class.

Dit zijn de leukste hotspots in Minneapolis

Download nu een handige reisgids over Minneapolis. Alleen vandaag gratis te downloaden! Extra tip: gebruik de reisgids ook offline op vakantie op iPhone & iPad.

Minneapolis

Minneapolis is de grootste stad van de Amerikaanse staat Minnesota met zo’n 400.000 inwoners. Het bijzondere aan de stad is het unieke systeem van ‘skyways’, volledig overdekte voetgangersbruggen, die de gebouwen in het centrum van Minneapolis verbinden, zodat je door de stad kan lopen zonder last te hebben van de koude winters of de hete zomers. De stad staat bekend om de Minneapolis Sound. Een stroming in de popmuziek, die in de jaren ’80, onder aanvoering van Prince, furore maakte. Verder vind je er vele rockclubs, moderne kunst, en het grote aanbod aan theaters doet nauwelijks onder voor New York. Zakelijk gezien is het de stad van de medische industrie en financiële instellingen.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.