Ontdek de mooiste herfstbestemmingen

Nu de nachten langer worden, de bladeren beginnen te verkleuren en de temperaturen beginnen te dalen, kan dat maar één ding betekenen: de herfst is aangebroken. Om aan de natte herfst in Nederland te ontsnappen heeft Booking.com samen met duizenden vakantiegangers een lijst samengesteld met de mooiste herfstbestemmingen.

Kyoto, Japan

Beleef de herfst vanuit een authentiek Japans huis met geweven vloeren van stro en een prachtige traditionele Japanse tuin in Kyoto. De beste maand in de herfst om Kyoto te bezoeken is november, wanneer de esdoorns op hun roodst zijn.

 

 

Lake Bled, Slovenië

Het meer van Bled krijgt een geheel nieuwe dimensie in de herfstmaanden, met in het midden een pittoresk eiland dat in de prachtige setting recht uit een sprookje lijkt te komen. Groen, geel en oranje domineren de weelderige bossen rondom het meer waar je lange wandelingen of fietstochten kunt maken. Word elke dag wakker met het schitterende uitzicht over het meer in dit prachtige appartement dat over Lake Bled uitkijkt.

Lake Placid, Amerika

Voor wat heerlijke r&r (rest & recuperation), zoals de Amerikanen het noemen, zit je goed bij Lake Placid in de staat New York. Naast het prachtige meer ligt een bos vol herfsttinten en wilde dieren. Geniet van een kop koffie vanuit de schommelstoel op je eigen veranda en laat je meeslepen door de rode en goude kleuren die reflecteren op het vredige meer. Kom volledig tot rust in dit schitterende resort en spa gelegen aan de oever van Lake Placid met uitzicht op de Adirondack Mountains.

 

 

Mont-Tremblant, Canada

Canada staat bekend om zijn prachtige natuur en veel reizigers kiezen daarom voor Mont-Tremblant om te genieten van de veranderende herfstbladeren. Een ritje met de panoramische gondel brengt je naar de hoogste top van de Laurentians, waar je kan genieten van het uitzicht vol gele, oranje en rode tinten. Geniet van de herfst in een traditionele Bed & Breakfast midden in het bos en waar je de zon op zijn mooist ziet opkomen.

Lake District, Engeland

De bezoekers van het prachtige Lake District in het noordwesten van Engeland worden getrakteerd op een symfonie van herfstkleuren. Vanwege de meren, bossen en bergen is dit de perfecte plek om de herfst in al zijn glorie te bewonderen. Slaap bij een traditioneel Brits guest house in de historische Rydal Valley en begin je dag goed met een traditioneel ontbijt uit Cubria.

Füssen, Duitsland

Rondom het Kasteel van Hohenschwangau wordt het dromerige landschap aangevuld met de meest prachtige bossen en kleurcontrasten. Dankzij de milde temperaturen en het sprookjesachtige landschap is de herfst een geweldig seizoen om Neuschwanstein en Hohenschwangau te bezoeken. Verblijf in het Spa Hotel in Füssen dat je van alle gemakken voorziet. Begin je dag met baantjes trekken in het verwarmde buitenzwembad of doe wat watersportactiviteiten op het meer.

Voor meer informatie over deze bestemmingen, kijk op booking.com.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.