De herfstvakantie wordt griezelig gezellig in Plaswijckpark!

Hoera, het is alweer bijna herfstvakantie! Van zaterdag 15 t/m zondag 23 oktober is het weer tijd voor pompoenen, griezels, spoken en spinnen. En dat betekent dat het Rotterdamse Plaswijckpark weer omgetoverd is in Halloweensferen!

halloween-meisjes-bezem-plein

Ook deze herfstvakantie zijn er dagelijks griezelig leuke activiteiten en twee speciale avondopenstellingen. Overdag kun je tussen 11.00 en 17.00 uur lekker komen knutselen, heksenbezems maken en geschminkt worden als je favoriete griezel. En ook komt er een oude bekend op bezoek, Heer Balthazar met zijn gruweleuke marktkraam.

 

 

Halloween in Plaswijckpark, Rotterdam is pas echt griezelig als het donker is, dus kun je weer ‘Spelen in het Donker’. De griezels zitten dit jaar door (bijna) het hele park verstopt. Tijdens het spelen kom je ze vanzelf tegen. Kom ook als je durft! Op woensdag 19 oktober is er een speciale avond (van 18.00 tot 21.00 uur) voor kinderen t/m 7 jaar. En op vrijdag 21 oktober is de avond (van 19.00 tot 22.00 uur) voor echte durfals van 8 t/m 12 jaar.

 

 

De voorverkoop van de avondkaarten is inmiddels gestart. In de voorverkoop kost een entreekaart € 5,50. Op de avond zelf betaal je € 6,50 voor een entreekaartje.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.