Nu met de Explore India Pass van Jet Airways naar meerdere Indiase bestemmingen

Reizen naar de mooiste en meest mysterieuze bestemmingen in India wordt eenvoudiger dan ooit.

jet-airways

De flexibele Explore India Pass

Jet Airways introduceert de Explore India Pass, waarmee passagiers van de Indiase luchtvaartmaatschappij op één ticket naar maar liefst 48 binnenlandse bestemmingen naar keuze kunnen vliegen. Wie met Jet Airways of een codeshare-partner vanuit Amsterdam naar Mumbai of Delhi reist, kan vervolgens met de Explore India Pass makkelijk en flexibel binnenlandse vluchten boeken.

 

 

Jet Airways maakt het haar passagiers steeds makkelijker om op een comfortabele manier naar meerdere bestemmingen in India te reizen. Dankzij de Explore India Pass profiteren reizigers van naadloze verbindingen en het gemak van flexibel boeken. De gehele boeking, van de internationale vlucht naar Mumbai of Delhi tot de binnenlandse vluchten van en naar 48 bestemmingen, vindt plaats onder één reserveringsnummer. Hierdoor hebben passagiers een duidelijk overzicht van hun reisplan en is het wijzigen van binnenlandse vluchten zeer eenvoudig. Bovendien mogen reizigers met de Explore India Pass meer bagage meenemen. Voor binnenlandse vluchten in economy class geldt 23kg bagage en 46kg voor reizigers in Première Class. Ook genieten reiziger van korting bij vooraf boeken.

 

 

Service en gemak

“Voor wie zoveel mogelijk wil zien en beleven in India is de Explore India Pass echt een uitkomst”, vertelt Gaurang Shetty, Whole-time directeur van Jet Airways. “Onze passagiers kunnen kiezen uit 48 unieke steden en zo hun eigen ontdekkingsreis plannen. Mét de service en comfort waar Jet Airways om bekend staat, kunnen passagiers eenvoudig de schoonheid van India ervaren”.

De Jog Falls

De Jog Falls

48 bestemmingen in India

De Explore India Pass van Jet Airways biedt toegang tot de volgende bestemmingen:

De 48 bestemmingen in India

De 48 bestemmingen in India

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.