Griekenland tevreden op de 50plus beurs

Het Grieks Verkeersbureau kijkt tevreden terug naar de deelname aan de 24e editie van de 50Plus Beurs, die plaats heeft gevonden tussen 20 en 24 september in Utrecht.

Foto: Visitgreece.gr

Foto: Visitgreece.gr

Ideale bestemming voor elke leeftijd

Griekenland is niet alleen een vakantiebestemming voor families en kinderen, maar ook voor 50-plussers. De goede weersomstandigheden gedurende de hele jaar door in combinatie met de warme gastvrijheid van de Griekse bevolking, maken Griekenland tot de ideale bestemming.

 

 

Dit jaar was het eiland van Rhodos de speciale gast op de Griekse stand. De combinatie van cultuur, kosmopolitische sfeer, prachtige natuurlijke omgeving en de bijzondere schoonheid, van de middeleeuwse Rhodos-stad, maakt dit eiland zo geliefd onder de Nederlandse toeristen. Voor meer informatie kijk op http://www.rodosisland.gr

 

 

FOOT FIT on OLIVE TRAILS

Daag jezelf uit. Het eiland Lesvos stapt op het spoor van de wereld van hardlopen ! Voor het eerst hebben de deelnemers de kans, om langs de kustlijn van Lesvos te lopen tussen olijfgaarden en traditionele dorpjes .

hardlopen-mensen-berg-zee-griekenland

Lesvos, een eiland om te verkennen. En een eiland om te lopen!
Kijk voor meer informatie naar de website www.lesvostrail.eu, of Registreer nu!

Van Rio naar Marathon

Afgelopen zomer hebben we kunnen genieten van de prestaties van de atleten tijdens de Olympische en Paralympische Spelen in Rio. Ter afsluiting van een olympische topjaar kunnen de liefhebbers ook zelf deelnemen aan de authentieke Marathon loop.

Zondag 13 november 2016 vond de 34e editie van de klassieke Marathon van Athene plaats in Athene. Heb je al eens bij de vraag stilgestaan waarom de marathon exact 42,195 km lang is? En waar de allereerste wedstrijd over die afstand verliep?
De finish van de marathon van Athene is in het oude authentieke Olympisch “Panathinaiko Stadion” in Athene. Het applaus van duizenden toeschouwers in het marmeren stadion, waarin zoveel sportgeschiedenis is geschreven, voelt aan alsof u een gouden medaille behaalt. Of u er nu 3, 4 of 6 uur over doet, aankomen in het olympisch stadion is toetreden tot de legende van de marathon!
Voor meer informatie over de klassieke marathon van Athene kunt u kijken naar, http://www.athensauthenticmarathon.gr/

Antigone in Amsterdam

De klassieke tragedie “Antigone” van Sofokles zal worden vertoond op 4 en 25 november in het Compagnietheater, in Amsterdam onder de support van het Grieks Verkeersbureau. Theodora Voutsa heeft de voorstellingen vanuit de stichting “International Theater in English” gerealiseerd met 30 Nederlandse en internationale kunstenaars.
Deze hedendaagse interpretatie van “Antigone”, kan de kijker beseffen hoe relevant de positie in de samenleving en de vrouwenrechten nog steeds is.
Reserveer uw ticket hier

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.