Lokale ondernemer wordt beloond met Zoover Award

Vandaag zijn in de Winkel van Sinkel in Utrecht de Zoover Awards voor accommodaties uitgereikt. De consument heeft gedurende 9 weken massaal haar waardevolle stem laten gelden voor lokale accommodaties die dag in dag uit de beste service en kwaliteit bieden aan hun gasten. Binnen de 7 categorieën hebben meer dan 3.000 accommodatiehouders gestreden voor een Gouden of een Oranje Zoover Award.

overzicht-resultaten-zoover-accommodaties

Gouden Awards

De best gewaardeerde accommodaties (met hoogste gemiddelde score) en populairste (met meeste stemmen) zijn beloond met een Gouden Award. Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren, krijgen een Oranje Zoover Award. Ook is er een award uitgereikt voor best gewaardeerde accommodatieland. De consument beoordeelde de accommodaties in Curaçao gemiddeld met een waarderingscijfer 9,2 en wordt hiermee gezien als best gewaardeerde accommodatieland.

 

 

Camping de Watermolen in Opende is als allerbeste gewaardeerd. Met een waarderingscijfer 9,9 behalen zij de Gouden Zoover Award in de categorie Camping. Hierbij een overzicht met alle Gouden Zoover Award winnaars:

 

 

Oranje Zoover Award, score met een negen of hoger

Alle accommodaties die een 9 of hoger scoren ontvangen een Oranje Zoover Award. Tijdens de feestelijke award uitreiking was de top tien van elke categorie aanwezig om de award in ontvangst te nemen. Landal GreenParks is de grote winnaar voor 2016. Naast de Gouden Zoover Award keerde Landal GreenParks met vijf Oranje Zoover Awards huiswaarts.

groepsfoto-zoover-winnaar-accommodatie

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.