Den Haag en Rotterdam winnen de C&IT Award voor Beste Bestemming op Korte Afstand

Den Haag en Rotterdam zijn gekozen als Beste Bestemming op Korte Afstand door het tijdschrift Conference & Incentives Travel tijdens de prijsuitreikingsceremonie die afgelopen zaterdag plaatsvond in het Hilton on Park Lane in Londen, Engeland.

CIT Awards 2016 winnaars

CIT Awards 2016 winnaars

Beste bestemming

Deze prijs wordt uitgereikt aan bestemmingen die het beste aanbod, de beste infrastructuur en aantrekkingskracht hebben voor in het Verenigd Koninkrijk gevestigde organisatoren van zakelijke en incentive evenementen.

 

 

Voor een publiek van 500 professionals uit de evenementenindustrie – een record aantal deelnemers – stalen Den Haag en Rotterdam de show, terwijl ze streden tegen andere Europese topbestemmingen zoals Barcelona, Berlijn, Bristol, Londen en Parijs.
“Dit is een heel belangrijk moment van erkenning voor ons,” zei Nienke van der Malen, directeur van The Hague Convention Bureau, een organisatie die belast is met de taak Den Haag te promoten als een bestemming voor zakelijke evenementen. “Uitstekende voorzieningen, een uitgebreide keuze aan culturele en sociale programma’s evenals een prachtig stadsgezicht – Den Haag heeft het allemaal, maar dat kan ook gezegd worden van vele andere steden in Europa. Wat ons onderscheidt is de nauwe samenwerking met de partners in de stad en de toonaangevende evenementenveiligheid. Dit maakt het organiseren van evenementen in Den Haag een efficiënt en goed ondersteund proces.”

 

 

Grote naam

“Onze stad heeft al een goede naam binnen de evenementenindustrie maar veel Engelse organisatoren zien ons ook steeds meer als een enigszins alternatieve bestemming die ontdekkingen en nieuwe ervaringen biedt. We kijken er naar uit hen in de nabije toekomst te mogen verwelkomen in Den Haag,” verklaarde Nienke van der Malen.

Er werden nog meer prestigieuze nominaties toegekend tijdens de ceremonie, waarbij 1 van de meest prominente ging naar One Young World voor “Best Conference of the Year”.

“Den Haag zal One Young World in 2018 opnieuw houden en we verwachten dat dit een spannende, vruchtbare en wellicht wederom prijswinnende samenwerking zal worden,” merkte Nienke van der Malen op.

Volgens Karsten Klein, de Haagse wethouder Stedelijke Economie, zorg en havens, demonstreert deze prestatie dat de stad goed op weg is om het doel in 2018 een topbestemming voor zakelijke evenementen te worden, te realiseren: “Voor Den Haag zijn congressen een belangrijke impuls voor de economie. We zijn blij dat met deze prijs onze inspanningen worden beloond. Den Haag als stad aan zee is dé ideale congresstad om business met pleasure te combineren.”

Voor meer informatie kunt u terecht op www.denhaagmarketing.com

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.