Ontdek New York City met de ‘See your City’ Campagne

NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor de stad New York, nodigt iedereen uit om New York van een andere kant te leren kennen met de ‘See Your City’ campagne.

Het vrijheidsbeeld in New York

Het vrijheidsbeeld in New York

Doel van de Campagne

Alle vijf wijken van New York City, de Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens en Staten Island, doen mee met deze vierde editie van de campagne. New Yorkers en toeristen kunnen #seeyourcity gebruiken om hun foto’s te delen.

 

 

New York City heeft altijd nieuwe plekken om te ontdekken. Met deze campagne dagen we New Yorkers en bezoekers uit om het maximale uit hun verblijf in New York te halen en om hun ervaringen te delen,” zegt Fred Dixon, President en CEO van NYC & Company. “Met het vernieuwde programma maken we het makkelijker voor locals om verder te kijken dan hun eigen buurt en voor bezoekers om de stad als een echte local te leren kennen.”

 

 

Beautiful Destinations

Om deelname via social media aan te moedigen is een partnership aangegaan met Beautiful Destinations. Zij delen New York City moments op hun Instagram en Snapchat zoals je de stad nog nooit gezien hebt. Met #SeeYourCity delen zowel social media ambassadors, locals en toeristen hun foto’s op Instagram.

 

usa-go-wild-event-banner-728x90

 

“Als reizigers een foto maken in New York, dan zijn ze vaak geneigd om de bekende trekpleisters te fotograferen,” zegt Jeremy Jauncey, Founder en CEO van Beautiful Destinations. “Sinds ik hier ben komen wonen, heb ik zoveel fotogenieke plekken ontdekt in de verschillende boroughs en neighborhoods. Deze campagne laat je de stad zien door een andere lens, gecombineerd met de magie en schoonheid van visual storytelling.”

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Koop je kaarten voor het USA Go Wild Event met korting

USA Go Wild is HET nieuwe ‘All American‘ evenement waar je alles te weten komt over de Verenigde Staten van Amerika. In het weekeind van 1 en 2 oktober gaan de deuren van de Broodfabriek in Rijswijk open voor het grootste evenement voor en door Amerika, USA Go Wild! Kom je ook? Koop nu je entreekaartje online en ga gratis naar de film National Parks Adventure Movie in het Omniversum in Den Haag.

Comments are closed.