WOW AIR breidt uit en vliegt vanaf 5 april 2017 naar Miami

WOW air groeit hard! Steeds meer Amerikaanse steden worden aan het netwerk van de IJslandse low-cost airline toegevoegd. Na de laatste toevoeging van New York vanaf november dit jaar is het dit keer de beurt aan Miami.

wow-air-roze-vliegtuig

WOW-AIR onderweg naar top Trans-Atlantisch lowcost maatschappijen

Vanaf 5 april 2017 zal WOW air met een openingsprijs van slechts €139,- enkele reis van IJsland naar Miami vliegen. WOW, dat hoor je goed! De Amerikaanse stad wordt hiermee de achtste bestemming voor WOW air in Noord-Amerika. Vanaf vandaag zijn de vluchten naar Miami te boeken via wowair.nl.

Skúli Mogensen, oprichter en CEO van WOW air over de bekendmaking: “We vinden het geweldig om Miami aan ons snelgroeiende netwerk toe te voegen. Zeker op Miami zijn nog niet zo veel Trans-Atlantische lowcosters, dus we zijn absoluut een voorloper! We krijgen ontzettend veel positieve reacties op onze lage tarieven op de bestaande trans-Atlantische routes en dat geeft ons het vertrouwen dat passagiers met ons nog veel meer bestemmingen willen ontdekken!”

 

 

WOW air zal naar Miami International airport vliegen waar tot nu toe nog niet veel low-cost maatschappijen naartoe vliegen. “We zijn trots dat we WOW air en hun historische Reykjavík-Miami service mogen verwelkomen”, zegt Miami-Dade Aviation Director Emilio T. González. “Deze route is de allereerste service van Miami naar IJsland en 23e verbinding met Europa, een record in de 88-jarige historie van ons vliegveld. Felicitaties voor WOW air en deze spannende aankondiging, en voor het feit dat Miami de eerste route is in Florida en het Zuid-Westen van de Verenigde Staten.”

 

LEES OOK DIT: Miami

 

WOW air groeit hard

WOW air vliegt vanaf 2015 intercontinentaal met een korte stop-over in IJsland. Deze stop-over kan verlengd worden zodat er tijd is om IJsland te verkennen. Per week staan er drie vluchten gepland naar Miami; op maandag, woensdag en vrijdag en met terugvluchten op dinsdag, donderdag en zaterdag. De laatste twee Amerikaanse steden die toegevoegd werden aan het WOW air netwerk, Los Angeles en San Francisco, zijn populair en ook New York is veelbelovend.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.