Weerribben Zuivel verloot tien unieke uitjes onder klanten van Ekoplaza

Met als motto ‘Pak je kans’ gaan klanten van Ekoplaza de komende twee weken bij aankoop van een Weerribben Zuivel product kans maken op een uniek uitje in de Weerribben. Met overhandiging van de eerste actiekaart is de winactie dinsdag 30 augustus van start gegaan.

weerribben-zuivel-actie-ekoplaza

De unieke samenwerking van Ekopaza, Weerribben Zuivel en WaterReijk Marketing moet bijdragen aan de bekendheid van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, het gebied waar de koeien van Weerribben Zuivel grazen.

Tien unieke uitjes

Er zijn tien uitjes met overnachting samengesteld door ondernemers uit de Overijsselse regio. Deelnemers kunnen zelf kiezen welk uitje het beste bij ze past. Zo zijn er relax- arrangementen, Smulpapen-uitjes, sportieve uitjes en uitjes voor echte natuurliefhebbers samengesteld. “Deze mooie regio heeft zoveel te bieden, voor ieder wat wils” zegt Oeds van den Berg van Recreatiecentrum de Kluft. Oeds draagt met zijn bedrijf ook bij aan de consumentenactie van Weerribben Zuivel en Ekoplaza. Nieuwsgierig naar de tien unieke uitjes in Nationaal Park Weerribben-Wieden? Je kan ze bekijken via de actiewebsite.

 

 

Ekoplaza is de grootste biologische supermarktketen van Nederland en willen ondersteunen in een gezonde biologische leefstijl. De producten die in de winkels liggen zijn gezonde, smakelijke producten vol voedingsstoffen en rijk aan smaak. Voedsel zoals het bedoeld is.

 

 

Aan de rand van Nationaal Park Weerribben-Wieden, ligt de zuivelboerderij van familie De Lange. Om precies te zijn, in “Klein Nederland”, het bruggetje over, langs het ooievaarsnest en dan dwars door rietvelden, graslanden en water, met daartussen afwisselend bomen. Weerribben Zuivel heeft er voor gekozen het bedrijf aan te passen aan de omgeving: extensieve, biologische veehouderij, met daarnaast een ambachtelijk zuivelfabriekje. Met meer dan 30 producten hebben ze een veelzijdig assortiment zoals o.a. vla, yoghurt, kwark en natuurlijk melk.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.