Nederlandse wandel-finca in Andalusië

Finca el Moralejo is een prachtige sfeervolle Spaanse burcht in Andalusië in het zuiden van Spanje. Hier vind je meerdere authentieke vakantiehuizen, groot en klein. Het is gerenoveerd door de Nederlander Peter Lensvelt die het beheert samen met zijn gezin.
finca-el-moralejo

De wandel-finca ligt in de Guadalhorce vallei, aan de voet van natuurpark Sierra de las Nieves. Dit UNESCO-beschermde natuurgebied is een walhalla voor wandelaars. Op de prachtige heuvels vol olijf- en fruitbomen is de kans groot dat je machtige dieren spot zoals everzwijnen, vossen, otters, koningsarenden en gieren.

Gualdalhorce

In de Guadalhorce vallei zijn veel wandelmogelijkheden. Op de finca zijn tientallen routes beschikbaar, zowel voor toeristen als voor ervaren wandelaars die houden van een pittige uitdaging. Bijvoorbeeld langs de meren van Ardales of door de majestueuze El Chorro-kloof over het onlangs gerestaureerde wandelpad El Caminito del Rey. De uitzichten hier zijn fenomenaal. Het gebied staat verder bekend om zijn historische witte dorpjes zoals Ojén en Istan.

 

 

Finca el Moralejo is prima bereikbaar en ligt op 45 kilometer rijden van het vliegveld van Malaga. Op de burcht zijn verschillende vakantiehuizen beschikbaar, deze boek je via La Casita Vakantiehuizen. Je kunt hier ook een privé-vakantiewoning met zwembad reserveren, waarbij je alle faciliteiten van Finca el Moralejo kunt gebruiken.

 

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.