Let’s go glamping in Indonesië!

Het ouderwets bivakkeren in een punttentje of basic caravan is opgehipt tot het nieuwe kamperen: glamorous camping, oftewel Glamping. Het comfort van een hotel, gecombineerd met een natuurlijke omgeving. Glamping is hot en Indonesië speelt ook in op deze wereldwijde trend.
glamping-kamperen-indonesie

Bandung in West-Java beschikt over diverse prachtige glamping spots rondom de stad. Kies eens voor iets anders en go glamping! Kamperen in luxe zonder het gedoe van een tent opzetten. Hierbij 5 glamping locaties voor je bezoek aan Bandung.

The Lodge Maribaya

Je bent gegarandeerd van een speciale ervaring tijdens een overnachting in de pompoenvormige tenten van The Lodge Maribaya. Elke tent beschikt over 2 matrassen, elektriciteit en een ventilator. Tevens is er in de omgeving heel wat te beleven. Maak bijvoorbeeld een trekking door het bos of bezoek de spectaculaire Maribaya watervallen op 5 kilometer afstand. Een hapje en een drankje zijn te krijgen in het Dapur Hawu restaurant of het Pines café.

 

 

Dusun Bambu

Word één met de natuur tijdens een verblijf in het luxe Dusun Bambu, de beste eco-spot in West-Java. Deze ecologische luxe camping is ideaal voor gezinnen en iedereen die van avontuur houdt. Voor een unieke ervaring eet je een hapje in een Lutung Kasaring; een soort vogelhuisje dat in de lucht lijkt te zweven. Met traditionele Sundanese gerechten wordt dit een diner om nooit te vergeten.

 

 

Legok Kondang Lodge

Legok Kondang Lodge ligt in Ciwidey, ten zuiden van Bandung, en heeft 20 tenten met een capaciteit van 4 – 10 personen. In elke tent geniet je van een ander uitzicht. Legok Kondank Lodge beschikt zelfs over kabel TV, maar wees eens eerlijk, wie wil er TV kijken als je op zo’n prachtige plek bent? In de omgeving maak je wandelingen en ga je het avontuur aan tijdens het raften op de rivier. Verder is het mogelijk de nabijgelegen krater Kawah Putih te bezoeken. ‘s Avonds geniet je van vers geroosterde marshmallows onder een heldere sterrenhemel. Glamour of geen glamour, een kampvuur is een must tijdens kamperen.

Trizara Resorts

Voor alle natuurliefhebbers die graag de stress van het dagelijkse leven willen ontvluchten en stijlvol willen kamperen is Trizara Resorts in Lembang de ideale verblijfplaats. 3 type luxe tenten, waaronder Netra – the luxury experience, met eigen badkamer, een balkon, een queen-size bed en natuurlijk een mooi uitzicht. Verder kom je helemaal tot rust tijdens een yoga les en ‘s avonds geniet je van een heerlijke BBQ. Bekijk hier het filmpje van Trizara Resorts.

Grafika Cikole

Tijdens een verblijf bij Grafika Cikole ervaar je het authentieke en klassieke kamperen, maar het comfort van moderne faciliteiten. Er zijn twee soorten kampeer locaties; één voor grote groepen en één voor families. Er worden verschillende outdoor activiteiten georganiseerd zoals paintball, ziplinen, paardrijden, klimmen en veel meer. Alle tenten zijn voorzien van slaapzakken, elektriciteit, brandhout en maïskolven om ‘s avonds te roosteren op het kampvuur.

Boek nu voordelig je tickets tijdens de Wonderful Indonesia Weeks!

Garuda Indonesia zet twee weken lang Jakarta en Denpasar in het zonnetje tijdens de eerste editie van de Garuda Indonesia’s Wonderful Indonesia Weeks. Tot en met 31 augustus 2016 boek je je reizen van 24 augustus 2016 t/m 29 juni 2017 tegen mooie promotietarieven.

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.