Waar gaan celebs op vakantie?

British Airways heeft onderzocht waar de grootste namen in de showbizz heen gaan en heeft een top 4 lijst samengesteld van de populairste bestemmingen in de VS – handig voor het opdoen van inspiratie als je nu al bezig bent met het plannen van je volgende vakantie.
taylor-swift-vakantie-celeb

De VS heeft de spannendste steden op aarde en met de trans-Atlantische samenwerking tussen British Airways en American Airlines, Finnair en Iberia is het erg makkelijk om met één van de 126 vluchten per dag tussen Europa en Noord-Amerika naar één van de 211 Amerikaanse bestemmingen te vliegen.

 

 

Katinka van Ekeren, commercieel manager Benelux bij British Airways: “Amerika biedt voor ieder wat wils. Prachtige stranden, luxe shopping malls en geweldige shows en muziekfestivals. Het is daarom geen wonder dat de grootste namen ter wereld elk jaar invliegen om er te ontspannen. Deze zomer kun je in navolging van de sterren bovendien profiteren van voordelige all-in tarieven naar de VS.”

Hieronder staan een viertal bestemmingen waar celebs dit jaar hun vakantie hebben gevierd plus de prijs van het voordeligste ticket om er met British Airways te komen.

 

 

1. Locatie: Los Angeles, Californië

Celeb: Model Kendall Jenner

Je hebt geen privé jet nodig zoals Kendall Jenner om naar LA te komen. De ster uit Keeping Up With The Kardashians vloog naar Californië voor een korte break eerder dit jaar. Ze huurde er een fantastisch huis aan het strand, vlakbij Malibu. Als je in LA verblijft dan kun je het strandleven combineren met een bezoek aan Hollywood en zelfs een dagje entertainment in de Universal Studios.

In de heuvels van Hollywood heb je voldoende ruimte en rust voor een lange wandeling of een workout, zoals Victoria Beckham en Selena Gomez deden. Geniet meteen van het bijzondere uitzicht over Los Angeles. Zoek je naar een gezonde vegan kick dan kun je het best eten bij Gracias Madre, het favoriete restaurant van Beyoncé, Mila Kunis en Jessica Alba.

Een vlucht naar LA inclusief drie nachten in een hotel heb je al vanaf 675 euro per persoon. Vanaf 23 augustus start de jaarlijkse Sale bij British Airways. Hou BA.com in de gaten of ga voor meer informatie naar ba.com/holidays.

2.Locatie: Las Vegas, Nevada

Celeb: DJ Calvin Harris

Terwijl zijn ex Taylor Swift vooral aan het feesten was in Nashville en Rhode Island, genoot Calvin Harris van de gokkasten in Omnia in Las Vegas. Sin City is de thuishaven van vele sterren – Britney Spears heeft een vast verblijf in Planet Hollywood en Celine Dion in Caesars Palace. Veel celebs gaan naar deze woestijnbestemming voor een korte break, van supermodel Alessandra Ambrosio en DJ Calvin Harris tot de topspeler van Barcelona, Neymar en reality TV ster Kourtney Kardashian.

Één van de toprestaurants in Las Vegas is Tao, een Aziatische bistro. Hier komen beroemdheden als Taylor Swift en Bradley Cooper.

Een vlucht naar Las Vegas inclusief drie nachten in een hotel heb je al vanaf 629 euro per persoon. Ga voor meer informatie naar ba.com/holidays

3. Locatie: Miami, Florida

Celeb: Popstar Justin Bieber

De ideale plek om Independence Day te vieren. Justin Bieber timede zijn wereld tournee dusdanig dat hij wat vrije tijd had om te genieten van de partysfeer op South Beach en de beroemde Art Deco architectuur op 4 juli. Justin werd ook gespot op zijn privé jacht.

Hou je van cocktails aan het zwembad probeer dan The Miami Beach Edition. Recentelijk kwam Rihanna er genieten van de zon in één van de privé bungalows terwijl ze daar genoot van het succes van haar Anti World Tour.

Een vlucht naar Miami inclusief drie nachten in een hotel heb je al vanaf 578 euro per persoon. Ga voor meer informatie naar ba.com/holidays

4. Locatie: New York

Celeb: Supermodel Karlie Kloss

Er is zoveel te zien en te doen in de Big Apple. Supermodel Karlie Kloss werd recentelijk nog gespot in de stad. De 23-jarige werd op de fiets gezien terwijl ze de omgeving verkende. De fiets nemen is perfect om de stad te verkennen die nooit slaapt. Central Park is één van de vele bezienswaardigheden en de stad is uitermate geschikt om er te winkelen, eten en shoppen als een ster.

Ga voor lokaal biologisch eten naar ABC Kitchen waar oa Katy Perry en de Kardashians graag eten.

Een vlucht naar New York inclusief drie nachten in een hotel heb je al vanaf 550 euro per persoon. Ga voor meer informatie naar ba.com/holidays

 

 

Lees elke dag het laatste nieuws

Ontdek dagelijks gratis een samenvatting met het laatste toeristische nieuws van wereldwijde bestemmingen, hotels, vliegmaatschappijen en touroperators.

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe spreken wij jou aan?*
Naam
Hidden
Stuur mij elke dag het laatste reisnieuws*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.